dilluns, 27 de setembre del 2010

OPERACION BIKINI

Després de no fotre res durant la setmana, la festa major de Besalú, i dedicar tots els meus esforços al mam, al nyam i a voltar per les fires... he decidit començar la operación bikini.
I quina millor manera per començar que aprofitant el migdia per anar a córrer. Feia molt que no anava a córrer, ja que sempre em sortia alguna molèstia per no fer-ho. Al final me decidit i abans de dinar, he tirat direcció ala cot, can Barraca, la casa de l'estela, i pujar fins dalt la casa blanca. Collons quin malt als tendons d'aquiles (rotllo troya...). He parat a dalt un moment a fer quatre estiraments, i no s'estiraven ni a la de tres, i res... he caminat un parell de minuts i tot s'ha recuperat un mica. Després he baixat per la valla de can Riu (com la desfrenada), buf!!! prefereixo les pujades !!!!!! he començat a tenir flato, he aguantat un bona estona, fins que no podia més, i he tornat a caminar (en baixada) un parell de minuts més... després he tornat a arrencar i mica en mica ha anat marxant. Després viaducte, can Ring i cap a casa. No portava rellotge, però abans de marxar he mirat el rellotge de la caldera, i per tant han set uns 3/4 d'hora de córrer per fer uns 7 km, això sí tranquil... molt tranquil.
Ara mateix tinc els tendons ben tibats.. a veure si demà al migdia puc fer una mini sortida de les meves en bici... també tranquil... encara tinc temps per tornar-me a posar el bikini.

PD. La gent s'està posant com un toro, ara resulta que en castanya anirà a fer la triatló per relleus de Barcelona (o per allà), la secció de natació i el tiu apreta fort, ell no diu res però ja he vist que va quedar 187 de la general i 14 master 30 (et fas vell) a la travessia de l'estany. Animus castanya!!!!


3 comentaris:

  1. Ostiaaa, que susto me has dado con la foto!! Pensé que te ibas a dedicar al culturismo ;))) jajajaja
    Tambien tendré que apuntarme a la operacion trikini esa :)

    ResponElimina
  2. Més fort no estic, però més guapo crec que sí. Crec que canviaré de model de trikini, ja que la pell de tigre no m'ha quedat mai bé.

    ResponElimina
  3. Et veig genial! ;)

    Escolta,tu tenies un pis per llogar,no?

    ResponElimina