dimecres, 10 de novembre del 2010

AUTOPISTA AL MIG DEL BOSC

Ahir encara em durava una mica el malt de tot de dissabte, i vaig decidir sortir a córrer xino xano, com sempre al migdia, arribo a casa, i sense menjar res (sinó em va "flatu") arrenco.
Em vaig proposar no forçar en cap moment, i ho pensava complir. Vaig sortir de casa i vaig anar direcció can Ring i baixar capa la coto, a partir d'aquí cap a bellestar i pujar la pujada de la mort, que vaig fer caminant lleuger, ja que el tendons d'aquiles es queixaven molt (baja com en Xavi ,ji ji ji, però jo sí que he renunciat a la selecció espanyola).
A partir d'aquí baixar fins el riu, i per corriol tornar a sortir darrera als camps de bellestar. Aquí ja vaig començar a veure alguna cosa rara, no sabia que era però alguna cosa fallava.
Vaig anar tirant i vaig veure que el que abans era el corriol per on passava part de la última desfrenada s'havia convertit en una pista, quasi carretera que s'enfilava direcció gircós. I després vaig veure els currantes i la destrossa completa, que és que al cantó de la nova autopista hi ha tot un llam de pista neta per on estan muntant torres de llum, no sé si d'alta, mitja o baixa...
Però collons!!!!! havia de passar per allà, quant tenim el pont de la variant quasi allà mateix !!!!! així va el país, i el món, no se pas que els hi deixem als nostres fills!!!!!

A al final van ser 6km en 40 minuts (ja us ho he dit xino xano).

Avui la he tornat a fer en bici, quines agulletes que tinc... però en comparació a les altres vegades són poques.
Doncs això, avui hi he tornat per tirar fotos, i he seguit la pista fins que he trobat les màquines en un punt sense sortida, on aviat ni faran sortir una.
A partir d'aquí he descobert un corriol nou (almenys per mi) que empalma amb el de la desfrenada, emprenyat i cap a casa.

PD. Sembla estrany, a Besalú per culpa de quatre dinosaures no tenim collons de fer un carril bici digne que volti tot el poble, i en canvi tindrem una autopista al mig del bosc (gratuït ja ho veurem).










6 comentaris:

  1. Si noi, es veu que els ecologistes son tots a Alemanya,a parar un tren, jeje,i es veu que no tenen temps per "mariconades",es el que tenim en aquest pais !!!

    ResponElimina
  2. Willis qualsevol dia et fotaran una antena al mig del menjador !!

    ResponElimina
  3. Ens haurem de montar una associació, en defensa dels camins, corriols i boscos de la zona...
    Entre asfalt, torres llums, cadenes,sorreres, merda que deixen la gent i altres (ja penjaré fotos)...s'està fent una destrossa!!!
    Ehhh no ho dic en conya!!

    ResponElimina
  4. Marc,a mi ja m'hi pots apuntar, jeje,i sense conya.

    ResponElimina
  5. La pura realitat és que a la gent li és igual la naturalesa, només cal mirar la gent que viu al bosc, volen una carretera fins davant de casa seva sense pensar amb el mal que hi fan, només volen comoditat. Si jo vaig a viure al mig del bosc i tinc una pista que és el camí principal doncs és el que hi ha, no puc demanar que em facin una carretera asafaltada, i d' això també en tenen la culpa els ajuntament de deixar-ho fer. No tothom és igual però hi ha una majoria que sí. Però em sembla que nosaltres poc i podem fer. La destrossa que publica en Gerard amb les fotos és vergonyós.

    ResponElimina
  6. aixísbaixesdeulapatenaielscollonsquelaremena, algú ho habia de dir !!!!

    ResponElimina