dimecres, 25 d’agost del 2010

ULTIMA SORTIDA DE VACANCES

Estic apurant les vacances, i avui era l'últim dia abans de tornar a treballar per pedalar. Ja que demà marxem cap la Cerdanya amb la família, que aquí fot una calda insuportable.
El problema és que tinc els genolls triturats, les cames també, però els genolls estan pitjor que els turmells d'en Robben. El cap de setmana m'està passant factura.
Havia parlat amb en Solà, d'anar a fer la desfrenada, però no tenia ganes de acabar de triturar el meus estimats genolls. I he decidit agafar la bici de carretera, i anar a fer una volteta, a veure fins on aguantaven.
La direcció la tenia clara, cap a Argelaguer i després ja ho veurem (les carreteres de Figueres i Banyoles no m'agraden gens de fer, ja que hi ha bastant transit). També tenia clar que havia de fer algo diferent.
He sortit de casa a un hora una mica calorosa, les 17:30. I em notava les cames carregades (per ser suau), però sense apretar s'han anat posant a to, i he anat fent carretera, volia anar cap a Oix, o Sadernes... res!! algo diferent... cap a Ridaura, doncs dit i fet, Argelaguer, Sant Jaume (cada dia pujo millor... hi hauré de muntar una mini cronoescalada), Castellfollit, Sant Joan les Fonts, aquí ja hi havia una mica de trànsit, i uns tros avall, davant de 2 caminons i 1 teisa he vist que arrancava un ciclista. Raro en mi, no he apretat, però a la pujada de la Canya cap a Olot, l'he atrapat (anava bastant lent, ja que acaba de començar), l'he saludat per xerrar una mica, però no estava gaire per la feina i he decidit anar tirant xino xano.
Amunt direcció cap a on hi ha el Camp de L'Olot, on recordava que la Terra de Remences passava per estalviar-se la tornada per dins a Olot. I això que em giro i ja tenia el ciclista al darrera meu. S'ha posat en paral·lel i li he dit que jo anava a Ridaura, ell ha dit que anava cap a la parcel·laria i no sé on més, i que aniríem un tros junts, al final ha resultat ser un home agradable, i tot xerrant (i bufant) hem arribat fins a la Corda, o ens hem separat (abans d'això m'ha parlat d'una carretera a Ridaura que va a sortir a la que baixa de Vallfogona, ho hauré de mirar per una pròxima sortida.
Feia calor, però passava una airet que no era del tot calent, s'estava bé, però només de deixar la Corda hi ha una pujadeta, en la que he començat a suar fort, i les cames ja em començaven a picar, després de la pujadeta era tot falsos plans fins a Ridaura, a cada fals pla pujava un pinyo hi he arribat a Ridaura, moll de suor, i trinxadíssim, el bessó dret ja començava a queixar-se una mica, els genolls aguantaven prou bé.
M'anava a seure a un banc, quant ha arribat una parella de gent gran en cotxe, baixa la dona i se seu al meu cantó, i després baixa el conductor, molt a poc a poc, no podia ni caminar, per fer 1 metre ha tardat un parell de minuts, tota agafant-se a la porta del cotxe (visca les revisions pel carnet de conduir).
He baixat a la font, m'he ben remullat, i avall que fa baixada, portava uns 31 km, i crec que 1:12 o una cosa així, i hem sentia bastant aixafat. He arribat fins a Olot sense problemes, i per no trobar transit he decidit passar per Begudà. La pujada inicial sembla més del que sembla, ja que he pujat bastant bé, i encara he arribat a dalt apretant força. La baixada bastant ràpida fins a Castellfollit, Sant Jaume, i Argelaguer... aquí els genolls sí que ja em molestaven bastant, els bessó es queixava de veritat, i he arribat tranqui (o sigui com he pogut) a casa. Quatre estirament un mica de gel, i un somriure als llavis.
Al final la passejada ha resultar ser de 62 km en 2:12. Molt content i esperant recuperar-me per la pròxima trinxada, passejant per la Cerdanya.
Proximament miraré de completar 2 objectius que mai he fet: Rocacorba i Coll de Barcons(no al mateix dia), i mira que els tinc aprop (de fet fa 1 any i poc que vaig amb bici de carretera).
Bon fi de vacanes, i recordeu en veiem a la DESFRENADA, ah i si voleu ens veiem a la TAVERNA SOLIDARIA per Besalú medieval. (faig un cansalada boníssima).

1 comentari:

  1. primer ves a Rocacorba,es molt mes assolible que bracons ;)
    Si sembla que sigui jo de la terra i no tu :)

    ResponElimina