dimarts, 22 de juny del 2010

TRIATLO RELLEUS BANYOLES




El super equip NINXULS, ja estem inscrits per a la triatló per relleus de Banyoles del dia 10 de Juliol. L'any passat ens ho vam passar molt bé i ens han deixat que hi tornem (previ pagament).

1-A la natació en "nugró" traurà profit dels seus intensos entrenaments que ha fet des de fa 1 any que vam fer la triatló que són.... 1, però diu que va anar molt bé.

2-En Peti correrà, cap problema, a ell farà lo que sigui, i complirà amb creces, el problema és que des de fa 1 any ha redescobert la nit, i els 3 entrenaments setmanals s'han convertit en 1 entrenament diurn i 2 nocturns (altrament dit sortir de marxa).

3-Jo en Gerard faré la bici, bàsicament ho faig jo, ja que m'encarrego de les inscripcions (que no patrocinador), i tot plegat, perquè sinó fitxarien algú bastant millor (cosa fàcil).
Ja m'ha passat el moment bo de la temporada, vaig entrenar força per la terra de remences, i va anar tant bé que a partir de llavors m'he deixat anar... i fins ara he viscut de rentes, o sigui que tinc fins el dia 10 per entrenar un mica, tant sols per no fer el ridícul.

L'any passat va estar molt bé, molt bon ambient, i nivell de participants per tots el gustos, des de en Melcior Mauri, Arteman i companyia.. a la gent més aficionada que nosaltres i tot, que nosaltres vam quedar els 42 de cent i pocs.
Desprès de l'èxit de l'organització, he sentit rumors que aquests any hi haurà bastants més equips i amb gent que està forta.

PD- En Pont ja s'ha muntat un altra super equip amb un Relàmpago (Dani sots campió d'espanya de natació quan era jove... o alguna cosa així... no t'empipis castanya), i un amic d'ell que corre que se les pela. Sort que en Pont s'ha tirat a la mala vida, i com el tingui a tiro li arrancaré asta les pegatines.

Ja ho sabeu, si us ho voleu passar bé, ja us podeu afanyar a apuntar-vos, que val molt pena.

Més informació a http://triatletes.net23.net/

4 comentaris:

  1. A veure si deixeu el "pabello" ben alt per els Desfrenats,encara que no us patrocinin.

    ResponElimina
  2. Nanu, santa fe tambe esta apuntada, el que passa que no anem sota el nom de santafe.

    El dissabte amb en coste varem fer la ruta de la triatló, i quant l'acabis ja m'ho explicaràs, desitjaràs haber anat amb una doble....

    Res complicat pero si una mica tecnica. Salut

    ResponElimina
  3. Saps si és el mateix que l'any passat ?
    L'any passat era un puja i baixa constant, i com dius una baixada molt trencada i xunga, però bueno... Ja veig en Sala que cada dia va a nedar, llàstima que aneu "fluixus" amb el relleu de btt (ji ji ji).

    ResponElimina
  4. Santa fe fa tres equips.

    a -> stefi, met, pont
    b -> sala, laura(mas), coste
    c -> sararols, francesc, garrisoooon

    en pont gran no el passaré pero a tu et treure les son de les orelles.

    Tu prepara't

    ResponElimina