dilluns, 14 de juny del 2010

FONTCOBERTA 2010

Cap de setmana bastant complet.
Segons el meteo, diumenge pintava que plouria, per tant dissabte vaig sortir a fer un volt amb la bici de carretera tranquil·lament, vaig fer la volta que va cap a Can Vilà, Crespià, fins a Banyoles, una volta per l'estany (a tope de gent passejant, correguent i pedalant) i cap casa, al final van sortir uns 45 km. amb un bon clima, em van passar volant, i el genoll es va portar molt bé, que segueixi així.
A la tarda vam anar tota la família a buscar la Teresa que arribava d'Eivissa, i al vespre a sopar amb la colla. Un bon tiberi, amb un colant des postres que hem va deixar ben rebotit. Vaig suportar la pressió de las "albondigas" de anar a fer el toc (i acaben tornant a les tantes) i a dormir a casa cap a la 1 o més.
Només de posar-me al llit desitjava que plogués, per així escaquejar-me d'anar a Fontcoberta, i fer una cura de son. Però al matí a 1/4 de 8, sona el despertador, obro la finestra, i un pet de sol espatarrant. Això no es pot desaprofitar, preparo les coses carrego la bici, i cap Fontcoberta. No havia quedar amb ningú, però vaig passar pel pavelló, i allà m'hi vaig trobar els 10 o 12 desfrenats que no s'en perden ni una (no com els de la colla que se les perden totes, ja que han tornat a l'edat del pavo).
Així dons arribem a Fontcoberta, ens inscrivim (molt bé de preu 10€) amb obsequi i botifarrada. Fem petar la xerrada i cap a la sortida. Vaig intentar sortir ràpid per estalviar-me embussos, i la cosa va funcionar, vaig passar en Galzeran, que sense fer fressa sempre surt com un coet. I al cap de poc em passen com motos en mañas i en Lato (en Quim, en Molas i en Marc de Sant Feliu ja no els vaig ni arribar a veure).
El recorregut em va agradar molt, era un puja i baixa costant, sense una gran dificultat però trencacames total, i així va ser, quan portava 12 o 13 km, vaig haver de posar el mode economitzar energia, ja que començava a pagar l'esforç, tot i així vaig poder anar a un ritme prou digne i encara anar atrapant algun corredor que anava petant. Em vaig parar a l'últim avituallament (com manent els canons de las albondigas) cosa que van agraïr el dos senyors, que estaven una mica farts que ningú s'hi parava (tenien la teoria que com que molta gent està al paro tenen molt de temps per entrenar). Mentre estava parat van passar com fletxes els de pedal maià, vaig pujar a la bici i els vaig intentar atrapar, però vam arribar a una zona d'uns camps ple de clots, on amb una rígida et cagues amb tot ja que no hi ha manera de pedalar assegut, aquest tros se'm va fer molt dur, i ja els vaig perdre definitivament. A partir d'aquí amb un quants bikers vam anar fen la goma, fins que només vam quedar dos fins arribar a meta.
Vaig acabar força enter i content, tot i la molta calor que va fer, crec que vaig tardar uns 1:55 ma o menos.
Al cap de poc van arribar tota la resta de desfrenats, albertí, galzeran, la Lídia, L'Eruc i en Serrano. L'Ayats havia fet la curta, i ja era a l'arribada content com un gínjol amb la cervesa i el "cigarru".
Després cap a casa que tenia la "Cosinada " dels Valentí a les Preses.

PD. He intentat ser més positiu, ja que em Pont diu que no li cal entrenar, ja que llegint el blog veu lo fet pols que estic i ja s'anima. Pont "que no estamos tan mal".

5 comentaris:

  1. Vaya cròniques que fots veí! Com vols que agafi la bici si quan llegeixo els teus escrits ja quedo fregit... Fora bromes, el bloc està molt bé. Ànims! "Sala"

    ResponElimina
  2. Gràcies Sala. Espero que t'hi tornis a posar. Diumenge a Maià podria ser un bon dia. Si vols començar per la curta estaria be, ja que tornar-hi amb la llarga... potser seria una mica massa, ja que preparen un ruta durissima, tant per pujades com per corriols i baixades. Animus.

    ResponElimina
  3. bé, ja portaré penicilina per diumenge a Maià: amb xarop, pastilles i supusitoris.
    salut company!

    ResponElimina
  4. Hombe!!! Ke tal Company de les arribades... k tot sovint ens la veiem en alguna marxa... Ahir, jo no pedalava... Estava atavalat de feina tu... Ja et vaig veure i em vas cridar i tot, però jo a la meva... pd! Ja veig k hus va agradar fç no?^
    Merci crack... Ens veurrem a la propera!!!
    Àngel dels vicidebici

    ResponElimina
  5. Hola Angel, a veure si en veiem a Maià que estarà molt bé, a veure si tornem a anar junts (si no entrenes d'amagat). La ruta que vau muntar va estar molt bé, i es veia la gent amb ganes de muntar-ho. Tot i les amanaces de pluja ja veieu que si es fan les coses amb ganes com ho vau fer la gent ho valora i repeteix cada any. Gràcis i Fins aviat.

    ResponElimina