dijous, 6 de setembre del 2012

6 DESFRENADA 11 DE SETEMBRE

Primer de tot dir, tranquils, aquest any la desfrenada és ràpida, per tant teniu temps de venir i anar a la manifestació a Barcelona, per tant no falleu, que portem molta feina feta, i, que seria la independència sense la desfrenada ? o sigui primer desfrenada i després la manifestació (això sí, qui vulgui).

Només falta marcar, els circuits que ja hem fet no sé quantes vegades (i encara busco el corriol d'en Galzeran). Ràpid.... molt i molt, però també s'ha de dosificar, ja que les pujades són curtes però molt dures, i algunes amb algun tram tècnic per posar-vos a proba. Tranquils, als no tècnics (altrament dits patosos) com jo hem de caminar molt poc, ja que de seguida pots pujar a la bici, jo en total baixo 6 vegades de la bici, per fer 3 metres cada vegada. Molta gent baixa la meitat de vegades, i no tants no baixarà mai.

Per tant, els desfrenats frisem perquè vingueu a provar els circuits, aquest any sí per tots el públics, sense baixada suïcida, ni pujades eternes, això sí puja baixa puja baixa.

PD. La pedals de foca ja la vam acabar, i bé, però degut a la falta de creativitat (com sempre) no m'acaba de sortir la crònica.

PD2. Buf a les preinscripcions he vist algun primera espasa que te cagues... Titan desert, Campió Catalunya, d'Espanya, i alguns peixos grossos, cosa que també es fa il·lusió que a part de la gent normal (o no) també vingui gent no tant normal i comparteixi el pedals amb nosaltres...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada