dilluns, 2 de maig del 2011

PREVIA REMENCES 2011

De moment segueixo amb la tàctica d'aquest any, o sigui el no entreno. Entre setmana vaig poder fer dues baixades d'Olot, que venen a ser uns 50 km i 1h 30 en total. O sigui que hauria de fer la curta del Remences en 3 dies ;)
Bé el dissabte vaig fer un entrenament diferent, casament del santíssim nugró, i sí vam guanyar per golejada (almenys pel fa que els mojitos). Allà les 9 del vespre encara quedava amb en Pont per anar a Tortellà, però a la 1 i amb una bufa important. . va quedar anul·lada , degut als problemes tècnics com diuen els professionals de la barra.
Ah això sí, recordant vells temps saltant i fent el "gamberru" amb música tipus, offspring, barricada, red hot chili peppers... tinc els bessons destrossat, ja podeu riure tinc agulletes als bessons, i el genoll adolorit... és que faci el que faci ho dono tot ;).

Això sí vaig fer la preparació psíquica pel remences amb en Marc Garcia de Sant Feliu, ell fa la llarga, i feia bondat i tot. La preparació crec que la va fer ell, del pal que li vaig fotre, no era jo que parlava, eren els mojitos... ara ja estas preparat per aguantar tantes hores, simes no psíquicament.
Almenys podré dir que hi ha hagut una victòria per cada 1, jo aquest cap de setmana i ell al següent.

Tot i això em sento amb ganes i forces, bé més ganes que forces.
En la setmana final espero fer la baixada d'Olot dimecres i dijous, anar a ioga dimecres la vespre, anar a comprar alguna barrita màgica al decartron, rentar la bici i ja estarà tot llest.

EL SANTÍSSIM NUVI
(un dia, fa molt temps, també va pedalar... però d'això ja fa molt temps)
Que sigueu molt Feliços !!!

Que consti que aquí encara no havien arribat el mojitos.

3 comentaris:

  1. felicita en nugró i molta sort, o molta merda (com diuen els artistes) a la remences !

    ResponElimina
  2. Juasss, tenias que haber salido aun bajo efecto de los mojitos, no saben que efecto tienen en las bajadas, ademas si pones offspring, bajas mas rapido que Oulego, juas juas juas. (cuidado con los arboles del camino que se mueven solos).

    ResponElimina
  3. Nano, que tal?? ja queda menys per el gran dia. Si et sembla, ens truquem el Dissabte per quedar, ok. Salut.

    ResponElimina