dijous, 5 d’agost del 2010

VOLTETA TIPICA I CONVIDAT DE LUXE

Pel poble tenim un convidat de luxe, el blogger i ciclista power, altrament dit Francesc. S'està uns dies per aquí, de vacances de ciclista. Havíem de quedar avui, però al final no ha pogut ser, i quedarem divendres. Tot i així m'havia dit que estava fent una volta per la zona, i com que també anava a pedalar he mirat d'anar a fer un vol a veure si el trobava. He sortit de casa amb la de carretera, el canvi va fatal, crec que tinc la patilla torta, però bé ja vaig fent, ja m'ho miraré. Surto bastant ràpid, hem sento bé, i vaig apretant, hem creuo amb un ciclista abans d'arribar a Argelaguer, me'l quedo mirant per veure si és en Francesc (només el conec de les fotos del blog), no ho era, però no tinc temps de saludar-lo com és degut, i crec que era un altra blogger en Pau Xuminu (tampoc el conec en persona).
Em trobo bé i vaig a molt bon ritme (per ser jo), faig la pujada de Sant Jaume (curta però intensa), ràpid com mai, arribo a dalt prou bé, segueixo, i ja hem començo a sentir fatigat, tot i axí faig la pujada a Castellfollit prou bé, i arribo al trencat de Sant Joan les Fonts amb una mitja de 27 km/h que per ser jo està prou bé. Això sí, bastant o molt petat. A partir d'aquí tornada cap a casa, que la família m'espera. Tornant a la rotonda de Montagut, veig un mallot que puja direcció cap al poble, el segueixo, i no conec en power però diria que no té un cul tant maco, era una noia, que saludo i tiro endavant, fins que de cop em creuo amb un altra ciclista, i sí era ell, en Francesc. El tiu diu que està força petat, collons sí jo estaria mort al seu lloc, ha anat cap a Oix, Beget, Camprodon, Sant Pau de Seguries, Vall de Bac, Montagut, i aquí ens hem trobat. Junts tot fent-la petar hem anat cap a Tortellà (jo feia un bufets per xerrar a aquell ritme!!), i d'aquí hem passat per la carretera que va a sortir al Burró, i cap a casa. Mentre pedalàvem l'he posat al dia del que tenim al poble, poc però de tot. Hem quedat fins divendres, és un tiu molt trempat i agradable, i tot i que hem va vendre que no estava molt fi, amb mi no en té ni per començar, suposo que tindrà pietat. Em va dir que avui anava a la Mare de Déu del Mont, així m'agrada, si es ve a Besalú s'hi ha d'anar.
Després dutxa, i cap a fer el guiri amb Tere i els nens pel poble. Sembla que siguem turistes, fins i tot comprem coses a les botigues de records.
Vinga dons, a veure com va divendres, com que en Francesc ha porta la bici de ciclocross potser el portaré cap al Sagrat Cor, Sant Ferriol, i d'aquí travessarem cap a Gircós, Palera...

3 comentaris:

  1. Jo si que conec al Xuminu! jaja

    Al final encara no he pujat a la mara de deu aquesta,ara mateix hi intentare pujar. Aquets dies de vacances m'estan sentan fantastics i ahir em vaig trovar prou fort. Ara veurem si no era un miratge :)

    Gracies per la ruta de divendres i per fer-me la pilota al blog :P

    ResponElimina
  2. La mare que els va parir... feia falta que ho fesin tan amunt aixo?

    ResponElimina
  3. Al final has complert!!! Això sí, no sé si et compensarà el tiberis que fas per aquí!!!!!!! Espero que t'hagi agradat la zona i ens veiem per la desfrenada l'11 de setembre.

    ResponElimina