dimarts, 31 de juliol del 2012

BESALÚ-ESCALA I REPTES D'ESTIU

Després de tanta desfrenada entre setmana, amb les cames molt o moltíssim carregades, rollo robocop.

Diumenge teníem un cita important pels desfrenats, sobretot perquè en ajuntem força gent de tots nivells i forma, per pedalar junts.

La ruta és senzilla, la màxima dificultat són els quilòmetres, 60, però el desnivell és molt poc, quatre pujadetes i prou. La cosa va anar prou bé, formant-se dos grups amb diferent nivell, però fent parades per reagrupar-nos.

Arribada a Ca la Montgó, tot el grup junt, sense baixes, una caiguda i un rebenton d'en Jan, és el que té tenir un "sensei" com el que té.

Cervezeta banyada a la platja i cap al Restaurant del Càmping Illa Mateu, ens guarden les 31 bicicletes, i ens fan una bona paella d'arrós pels quasi 60 començals que erem. Bona diada pels desfrenats i família.

Dilluns i dimarts panxing, que dimecres toca aconseguir el repte que l'any passat no vaig poder. Besalú-All, són uns 125 km i 2.200 de desnivell. Aquest any passaré pel coll de cannes, que no l'he fet mai pel cantó d'Olot. I després la magnífica collada de Tosses, que guai... o tornem a provar, que hi vols fer.

I del 17 al 21 pedals de foc, amb la penya santa fe i en Pont, suor i llàgrimes, i espero que uns quants riures.

3 comentaris:

  1. Gracies. Aquest any he arribat molt be fins dalt la collada de tosses. Pero arribar a all amb vent de cara ha sigut una agonia. Aixo si content com un ninxul

    ResponElimina
  2. felicitats! avui he fet un coll de Canes a 3/4 de 2 de la tarda i crec que m'he aprimat 5 kg de la santíssima calor que feia...

    ResponElimina