dilluns, 16 de juliol del 2012

NOCTURNA DEL DESFRENATS

La Nocturna del Desfrenats, sortida de club on no es pot faltar. Cada any es caracteritza perquè hi ha molt d'alguna cosa, l'any passat hi va haver molt d'alcohol, aquest anys molts de corriols... per cert bastant més saludable.
Sortim a les 8 del pavelló, som 17, o sigui que la cosa fa prou goig, content per ser força gent. Fins i tot va venir en Peti (que agafa la bici 2 cops a l'any), el maratonià Toni, el cunyao, el Presi, cancelara, Don quijote,... i tot de bestiar.. és que no es pot faltar a les sortides de club ja que, després es perden i tot són ais, o sigui que ha cumplir desfrenats !!!

La idea és anar a fer la marxa curta de la desfrenada d'aquest any, que toca pel cantó de Beuda. El president al capdavant. Anem fent a bon ritme, potser massa, i en dividim en dos grups.
En presi es posa a davant i es comença a sentir com la gent afila el ganivets. Un per l'altra la cosa s'anima, i a ratos vaig amb el ganxo posat, això sí posant bona cara per dissimular.
Trossos de pista, corriols, molts trossos nous, corriols guapissims, combinat amb trossos de pista. El recorregut és molt entrentingut, però sense ser difícil, ideal per la volta curta de la desfrenada, o sigui corriols per tothom. Alguna corriol a mig netejar, sort que portavem al desbrossadora Garrisson.

Es fa fosc, i el secretari ja ens ha vingut a trobar a mig camí, gas i cap a fer el corriol de Lligordà, ja era ben fosc, i en Martí a la primera pedra que trob, s'hi encarinya i toma castanya, el nas ensengrantat, res greu, però el nas fet un cristu. Sort que aquests del Besalunenc estan curtits a mil batalles que sinó.

Acabem de baixar fins a Lligordà, i allà en separem els mascles, que anem a sopar, dels nens que s'en van cap a casa a fer nones (s'ha de picar una mica al personal).

Acabem d'arribar fins al restauran Mas Pere Pau, amb alguna rascadeta, però res important, un tiberi de luju, per 15€ ens vam posar les botes.

Un cop sopats, i serens, aquesta any, a pedalar fins a Besalú, tot fent-la petar. Bé algun estava tant relaxat que es va menjar algun del clots del passallis, res greu tampoc.

I acabem al Miqwash a fer una bona ratafia, i a quarts de dues cap a casa que ja toca.

Bona sortida, ruta i companyia, llàstima de la caiguda de Martí, per no ha set res, i ja se sap gages del oficio.

Aquesta setmana he fet 4 sortides de 1 hora i 14 km, 3 Can costes i 1 de corriols per Beuda amb explosió final de la roda.

De moment el millor temps a Can Costa ha set 19:10 tot seguint el cama llarg d'en Pont.

Apasiau.

Nou fitxatge del desfrenats, se li donen molt bé les nocturnes

PD: D'aquí a 15 dies sortida de Besalú a l'Escala, amb tiberi a primera linea de mar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada