diumenge, 8 de juliol del 2012

COM EN MET DE RIBES... ANAR FENT

Doncs així anem, anar fent, com en Met de Ribes, anar fent pedalades per recuperar una mica la forma (si la tenia i si la he perdut).
Aquest setmana:
Dilluns 37 minuts de correr, 6,5 km, bones sensacions.
Dimarts Coll de Bruc (14 km) a primera hora amb en Pont, malt de cames horrorós. 
Dimecres res de res, el cos demanava repòs, bé les cames cridaven, estem fetes pols !!!! el córrer em deixa amb unes agulletes bestials!!!
Dijous, Coll de Bruc a primera hora amb en Pont i en Lato (xerrant ell sol tota la pujada). La pujada de Can Costa pot ser molt cruel.
Divendres la volta a Besalú, Crespià, Fontcoberta, Banyoles.. millors sensacions, tot i que encara costa, vull obrir gas i el turbo no entra.
Dissabte, res de res.
Diumenge, com que anàvem a la platja a Sant Martí d'Empúries amb la família, hem aprofitat amb en Pont per anar-hi en bici, i per fer gestions pel tiberi del dia de Besalú-l'Escala. Al final 65 km en 2 hores i poc. Millorant sensacions però falta....

A més, si no falla res, la 3 setmana d'Agost, anirem a fer la Pedals de Foc. Amb el poc temps per preparar algo llarg i tot plegat, a semblat que és la sortida més adient, per lloc, traçat, organització.... a veure com ens en sortim. De moment intentarem preparar-ho una mica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada