diumenge, 26 de febrer del 2012

FESTIVAL DE CORRIOL DE PUJADA

Avui sortida sortida amb els desfrenats, érem nou desfrenats, en Mañas (es nota que fa bon temps), l'Alberti, en Rescalvo (s'orienta menys que jo), en Paco (no hi ha manera de canviar la bici), l'Arnau , i els 3 germans Galzeran (aquests ja s'orienten prou bé).
La ruta a set (com que cada 2 km agafen un corriol i em em desoriento he agafat la descripció de la ruta de'n willis, també potser que el que no sàpiga s'ho inventi, però com que jo en sé menys, és la vàlida.
Tirar cap a can Willies,Can Gassies,travessem el Junyell,pujem cap a la Bruguera,baixem al passallis d'aprop de Can Illa,agafem una pista que al cap de poc es un corriol que ens porta a la carretera de Sant Miquel Sesvinyes,anem a Caselles d'Avall,Can Tista. Baixem per els tobogans ben parits aprop d'el Castell de Porqueres,anem a Mianigues a veure els que fan la duatlo de Porqueres.
Tornada força placida per Usall,Pla de Martis,Serinya,altre cop a sobre Fares per el GR cap aprop de Can Roset,decideixen baixar per la "linea"que hi ha baixant a Can Gassies,refem el cami del mati,i cap a Besalú.
Paraula de Willis... lloem-lo senyor, que sinó en perdem.
Uns 40 km,uns 650 metres de desnivell.

Després d'una setmana difícil, ja que no he pogut fer res, amb el genoll i el peu que m'estan fent la guitza. Semblava que avui tot estava en ordre, i als primers corriols de pujada, la cosa ha anat prou, conscient que l'esforç es paga. Però els desfrenats són bon minyons i si petes sempre esperen.

A bon ritme un bon puja baixa fins a Porqueres. Aquí els valents de la duatló, Cunyao i Pitre, dos bons filets que marxen com sagetes.

Tornada a casa, on ja me començat a sentir cansat, bé més ben dit, les cames ja picaven. Però a ritme desfrenat s'arriba a tot arreu.



Després calçotada amb la colla, que entre nens i tot ja comencem a ser molta gent. Fa goig que ens anem veient tots, encara que sigui de tant en tant.

Sembla que la cosa va en serio, i els desfrenats estem fent colla per anar a la Maraton Orbea de lo Monegros. De moment, som 7, i aquesta setmana sabrem si algú més si apunta.
En principi farem la curta (excepte en Lato), ja hi anirem el divendres, per fer una mica de festa, i tornarem el diumenge, per culpa de la festa.

Apasiau.

3 comentaris:

  1. ostia... ningú més vol provar la llarga ? ja parlarem... de moment jo hi poso la tenda de càmping, i cabem tots.

    ResponElimina
  2. Bones Crack, Ahir vaig trobar l'Àngel i em va comentar la sortida de los Monegros. Tu en principi ja mi pots apuntar. Pot estar bé, a veure si ens veiem el Diumenge a Santa Pau i en parlem. Salut

    ResponElimina