dimecres, 22 de febrer de 2012

FENT EL COVARD I RUTA WILLIS

Doncs sí, últimament, faig una mica el covard i vaig a córrer, entre setmana no tinc temps de bici, per tant ja se sap. Encara que tot s'ha de dir que ja m'agrada córrer.

Faig una ruta d'uns 7'5 kilometres, amb 3 pujades curtes però dures (de les de posar-te el bessons a les orelles), i un parell de repetxons.
Solo tardar al votant de 42 minuts, el que serien córrer a 5:30, controlant un mica la planta del peu, que m'està emprenyant molt, i el genoll. És la manera de que no em deixi seqüeles.

Tot i això l'últim dia vaig voler posar-hi una mica més de carnassa i fer una mitja de 5:00, cosa que vaig aconseguir, juntament amb unes punxades al genoll, és que no n'apendré mai.

El diumenge ruta 100% willis, vam anar cap a Sant Fruïtos, després agafant un corriol, que no sabria tornar-lo a agafar, que pujava fort, però que amb esforç en vam fer gran part a sobre la bici. Més endavant ja vam fer un bon tros de pujada i baixada, apretant la bici, sinó no seria 100% willis.

Per carretera vam arribar al Torn, on vam fer un mos i explicar quatre batalletes. I posterioment vam pujar la nova pista que han obert que va del Torn fins la pista de la Miana.
És una pujada constant, sense grans desnivells, amb greda, però si poses un ritme constant la puges bé, i així ho vaig fer, i la veritat és que em vaig trobar molt bé. Sempre m'ha anat millor les pujades llargues i constants, que les trencacames, de ara pujo ara baixo.

Després baixada Kamikaze, pujada a la Miana, amb axassu d'en Quim, no contestat per cap membre de la tropa, no pas per falta de ganes, ja que les cames ja començaven a rondinar una mica.

A partir d'aquí, Sant Jaume, Argelaguer i cap a casa a Besalú.

Total uns 36 km 800 de desnivell, i 2:55 de pedalar.

La ruta em va agradar molt, sort de gent com en Willi, albertí, Angel etc... que saben camins i sempre ens porten a fer rutes guapes... que en som uns quants que no ens orientem ni a la de tres.

Pròximament Btt a la marxa de Santa Pau, la primera setmana de Març.

Després com no la Remences, a la segona setmana de maig.

I per la primera setmana de Maig, hi ha ... la Maratón en Btt de los Monegros... ja fa anys que la vull fer, però per una cosa o altra no puc. Crec que aquesta any serà que sí. Encara no sé si la de 66km o la de 119 km, ja veurem com anem de km.

Apa siau bona gent.

1 comentari: