dimecres, 23 de març del 2011

CANVI DE XIP

Doncs els últims mesos diguem que la vida m'ha canviat una mica. La feina que tenia a Besalú al cantó de casa se fini (és el que té estar al ram de la construcció). I després d'estar un dies una mica preocupat, una amic m'ha donat la oportunitat amb una nova feina, que no penso deixar passar, ja que m'interessa i espero que duri molt i molt, ja que és una bona feina (semblant a la que feia fins ara, sóc delineant de construcció) i estic envoltat de molt bona gent, amb la que treballem molt, però també riguem molt i m'ajunden molt a adaptar-m'hi.
L'únic però, no hi ha res perfecte, és que al ser a Olot, i acabar a les 19h, la cosa hem queda una mica complicada per pedalar. Tot i això ja vaig trobant moments, em pugen la bici amb cotxe al matí, i torno a Besalú en bici al migdia... ja que als matins a primerissima hora sóc incapaç d'aconseguir-ho... també al allargar-se el dia ho podré aprofitar més.
En resum no hay malt que por bien venga, o una casa així diuen. O sigui que estic molt content.

Diumenge si res no falla aniré amb els desfrenats a la pedalada de Sant Jordi Desvalls, que cada any hi vaig. No sé d'on ho he tret però he sentit dir que hi ha 19km de corriols!!! vinga nois...



PD. Els desfrenats je hem deuen esperar per treurem els ulls !!! algun axassu caurà !!!

3 comentaris:

  1. Ànims company! El primer és el primer i pels que no en vivim, la bici ha de ser la via de desconexió de la feina i no viceversa. Desitjo que et vagi bé aquesta nova etapa per Olot...

    I potser ens veiem a Sant Jordi, ja fa masses mesos que no tinc un dorsal i en tinc ganes...

    A cuidar-se!

    Pau

    ResponElimina
  2. Gràcies Pau, em sembla que el teu cas també s'assembla al meu... millora laboral però falta de temps. No hi ha res perfecte, o sigui que s'ha d'aprofitar el temps que tenim, i com bé dius com que no en vivim, disfrutar-ho.

    A veure si ens veiem per Sant Jordi Desvalls !!!!
    Salut !!!

    ResponElimina
  3. Bones nano, espero que la nova feina et vagi d'allò més bé, ets un currante i t'ho mareixes.
    Pel què fa el temps, estic igual, bona feina, però horaris llargs, ja que solo plegar a les 19:00 de la tarda. Sort que avui canvien l'hora, haurem d'aprofitar mes les estones de sol, je je. Salut i endavant.

    ResponElimina