dilluns, 21 de maig del 2012

TERRA DE L'AIGUA AL PROXIM DIUMENGE

Efectivament terra de l'aigua, molt aigua. Tot i així vam marxar de Besalú a les 5:45, plovia a bots i barrals, però s'hi havia d'anar. I cap a les 7 arribàvem a Riells i Viabrea. En aquell moment plovia, però poc, tothom remugava... recollir dorsals, fer-la petar.
La pluja s'animava, però tothom es canviava per si de cas. Unes quantes pedalades... i cap a la sortida, on ens envien cap a dins al pavelló... i marxa suspesa.
Crec que era la millor decisió, ja que les carreteres estaven malament, i el temps empitjorava. O sigui fins el diumenge que ve. Las dos torres i jo hi tornarem, tot i que hi havia molta potalisa, i pocs dominguerus com nosaltres...
Tot i axí ens van donar un bon esmorzar, i ens van informar i tractar molt bé.
També corria el rumor, que no sé que passa amb els mossos, que es veu que en protesta per les retallades, o per no sé que, venen molt menys mossos dels que haurien de venir. Es veu que a la Remences n'hi havia la meitat que l'any passat. Com sempre qui rep és el poble, no ens en sortirem mai així, si volen pressionar que pressionin als polítics que són els que decideixin, i no a quatre xixarelus com nosaltres.

No sé perquè les marxes de carretera són tant cares, una de btt uns 15 € i una de carretera 35€, sé de l'esforç, voluntaris... no sé si han de pagar taxes o que han de pagar, però ho trobo excessiu.

Durant la setmana no havia fet quasi res, anar un dia a tortellà i tornar. Anar reservant forces, i ja porto 2 setmanes mig parat.

1 comentari:

  1. Estas que te surts... terra de l'aigua!!! buf!!!

    Que tinguis sort diumenge!!!

    ResponElimina