dissabte, 12 de maig del 2012

PRE REMENCES

Primer de tot, aquesta setmana res de res, fins a ahir, dilluns fisio, i ahir no podir més i vaig sortir a estirar les cames amb la bici de carretera, anar a Sant jaume i Tornar, tant sols per treure cabories del cap, i treure l'encarcarament general.

ULL, al missatge que van enviar els del Remences, aquest any dos sortides, llarga i curta. Veure com va, tot i que crec que és una bona opció per descongestionar una mica, com sempre l'únic perill seran els aprenents de PRO. Tot i això la gent podrà triar al mig de la ruta, si fa llarga o curta. Jo ja ho tinc clar CURTA !!!

Adjunto l'escrit enviat, per si algú no estar al cas, només diria que tots i hem de posar de la nostre part per tal que funciona. ANIMS!!!!!

Informació d'ultima hora:
Benvolguts participants:

Raons de seguretat i algun suggeriment dels cossos que se’n encarreguen, ens obliguen a introduir una novetat de darrera hora a la sortida.  En edicions anteriors els participants de la curta i de la llarga sortien plegats, la qual cosa implicava que un grup excessivament nombrós i compacte entrés a Olot i travessés la  ciutat amb el perill que això generava. Per reduir riscos, aquest any separarem les sortides de les dues marxes. Les plaques dels ciclistes que facin la curta portaran un adhesiu verd i les dels participants de la llarga un altre de color vermell. Això no impedeix que si algú de vosaltres decideix a última hora o en ruta mateix canviar de recorregut,ho pugui fer. Hi té tot el dret: si no passa per l’estora de Manlleu i arriba a Meta es classificarà amb els de la curta. Igualment, si algú que s’havia inscrit a la curta canvia de parer sobre el terreny i es decideix per fer la llarga no té més que seguir tot el recorregut, passant pel control de Manlleu i entrant després a Meta (això sí, sortint amb els de la curta). Entraria aleshores dintre de la classificació de la llarga i així constaria en el seu diploma.
Pel que fa als temps ningú ha de patir: el cronòmetre individual de cada un de vosaltres es posa en marxa just en el moment que passeu per l’estora de sortida.
La primera que donarem serà la corresponent a la prova de 175 km . Posteriorment, quan tots els participants d’aquesta hagin passat pel control de sortida i amb un marge de temps prudencial, es farà la sortida dels participants en el recorregut de 95 km. Els ciclistes de l’una i de l’altra estaran ubicats en calaixos diferents. Els carrers que envolten la sortida estaran convenientment senyalitzats, dirigint els ciclistes d’una i altra marxa  cap als calaixos que els corresponen.
Us preguem que col•laboreu i que feu la nostra tasca de control més fàcil: no quedaria bé i no toleraríem que ciclistes de la curta es situessin amb els de la llarga per guanyar temps. Si detectem alguna d’aquestes pràctiques, la persona implicada podria ser desqualificada a l’acte.

ÉS PER LA SEGURETAT DE TOTS VOSALTRES, SI US PLAU AJUDEU-NOS






1 comentari:

  1. Gasss Gerard!!!

    Que demà tinguis un molt bon dia i gaudeixis de la bici, que és el que ens agrada!!!

    Bona Remences!!!

    ResponElimina