diumenge, 6 de maig del 2012

ORBEA MONEGROS 29 - 2012

Després de 3 anys, he aconseguit anar a fer la Monegros, i no pas sol sinó amb un bon grup de Desfrenats, quasi 20. 
La majoria en quedavem a dormir la nit abans ja a Sariñena, i alguns venien l'endemà. Nosaltres hi vam anar amb una autocaravana. 
Erem 6, i la veritat és que va ser un gran encert, tant per dormir còmodes, com per dutxar-nos.

La majoria dels desfrenats feien la curta, i 8 la llarga. Pel que van dir els de la curta van disfrutar com camells, atxassu amunt i avall, algun va arribar tocat, però fent uns bons temps, i el més important passant-s'ho bé.

La llarga crec que tenia cap a 5000 inscrits, per masses, cosa que és una bestiesa, encara que sigui els Monegros,  

Anem a la sortida mitja hora abans i estem situats cap a la meitat de la cua. A peu coix fins sota l'arc, i ben a poc a poc, i vigilant.... portem 2 km, i ja bec una mica i em cau el bidó al mig del carrer, paro en compte i arriscant el recullo com puc i gas per atrapar en Pont. L'atrapo, però de seguida hi ha un embús per una mega bassa de 1x3 metres, uau...  molta gent passant pel mig del camp i dificultant encara més la cosa.

I així uns quants quilòmetres, cada vegada que hi havia alguna cosa estranya, cua el cantó, agafar tiquet i esperar el teu torn, bé els màquines, que estan tan catxes, es saltaven la cua i passaven quant ells volien (a pendre pel sac!!)

Comença alguna pujadeta, les cames em fant malt, i el genoll em molesta molt, 10 km, no pedalo gens comode, km 20, no puc portar i el genoll segueix molestant, al final paro, i resulta que tinc el seient molt més baix del compte... el poso bé i GLORIA!! les cames sembla que es posen a lloc i estan fresques com una rosa. 
Bé un tros de planer, i Gas a veure si puc aixecar cap, i donar una mica de guerra a en Pont.

Pujada constant, en Pont al davant bon ritme i controlant que jo segueixi, el segueixo bé sense força, en Rescalvo es queda, seguim... apreto a les baixades, i en Pont al darrera, pujades en Pont a Davant....

El gasoil es va acabant i cada vegada pateixo més a les "pujades" que en condicions normals serien molt assequibles, i que degut al cansament es fan més dures del compte.

Trobem la Lidia i en Quel, fem un tros junts però jo començo a flaquejar, i ells van tirant.

En Pont m'ha d'esperar contínuament, ja que em sento molt carregat de cames, i lumbars, i algun símptoma de rampa, sí ja sabeu que vull dir... AI AI AI, ja està...poc a poc AI AI AI... més a poc a poc.

Parem a posar oli a la cadena, i ens atrapa en Rescalvo, que ha sabut patir, s'ha de recuperat molt bé, i estar acabant amb ganes.

Intento posar un ritme digne, però com ja se sap la dignitat es va perden de mica en mica, i la cosa comença a anar molt justa, apreto una mica les dents, i entre que em Pont m'acopanya, i la cosa es relaxa, vaig portant la cosa força bé, de fet falla força tot el cos, menys el cap, que estava portant molt bé la situació.

Últims quilòmetres i comença a ploure, una tram de fang, que la Larsen té feina a aguantar-se, bé em vaig fotre a terra, però res seriós, endavant amb les atxes, enfangat fins les orelles.

Al final Don Quijote i Sancho Panza arriben a la meta, amb 6:14, i quasi una mitja de 20Km/h, però de moment és en Quijote qui ajuda a sortir dels pollos en que es posa en Sancho Panza, per tant MOLTES GRÀCIES don Quijote. Al proper molí de vent que t'engaxi seré allà per salvar-te.... bé potser hauràs d'esperar alguns minuts que arribi, ja saps que sempre vaig una mica arressegat.

I gràcies a tots el desfrenats, per aquest cap de setmana tan collonut, és una sort que us hagi trobat en aquesta vida, ja que les histories d'en Quijote i en Sancho Panza no podrien estar completes sense vosaltres.

També molts records la gent de llagostera, a en Pere un molt bon tiu, amb qui don gust fer-la petar, i pedalar si el pots seguir, i en Jordi Marina que al final he conegut.




Ah!!!! penseu que diumenge és la Remences, i com no, demà fisio, i .... collons no podré entrenar ni un sol dia, ja que tinc la Teresa de Parranda (ara li toca a ella), i faré com els bons, reposar la setmana abans de competició, però sense tenir el deures fets.

APASIAU !!!


7 comentaris:

  1. Gerard!!! En quins merders que ens cardem!!! i Diumenge més!!! Ens veiem!!!

    ResponElimina
  2. Si si Diumenge, hem de reventar el Crono, je je. Salut

    ResponElimina
  3. Molt bé Gerard, primer objectiu complert i diumenge a Remences més canya!!
    Aviam si l'any quevé fem una expedició amb els de Maià..

    ResponElimina
  4. Felicitats per la teva actuació a Monegros!!!

    M'ha agradat molt coneixet.

    Te dssitjo molta sort per diumenge!!!!

    ResponElimina
  5. Gràcies nanus, per sort no sóc l'únic boig de per aquí, en veiem per aquests monts de déu, pedalant es clar.
    Apasiau.

    ResponElimina
  6. molt bé crack, aniràs com un tiro a remences... la maraton de monegros i una setmana de repòs...com una bala, vols les rodes primes??? ja ja ja !, sort i pedala fort diumenge!

    ResponElimina
  7. avui he pujat a Bracons... he flìpat: anims amer !, visca en pep! gooooo!!! i altres parenfarnalies escrites amb pintura a l'asfalt per animar als Remences. Collons! he pujat com un tiru, sembñava ple de gent a la cuneta`per animar-me... pero no hi habia ningú... l'any que bé apunta'm si us plau! ja us animo des d'aquí, diunmenge relax, aquesta setmana ja he fet Canes, Condreu i Bracons i un can costa... a reposar fins dilluns. Molta merda, com diuen els artistes per diumenge !!!

    ResponElimina