dilluns, 16 d’abril del 2012

BIKERS DE VERITAT

Encara queden bikers de veritat, forts.. potser, valents....no sé, resistents...pse, generosos... un piló. Això és el que penso dels desfrenats que van dedicar, tan dissabte com diumenge i reunions previes, a que els nens de l'escola de Besalú passessin un gran dia dedicat a la bicicleta, a més en aquestes epoques, on tots anem als Monegros, o la Remences, o tal i fa, tots tenim ganes de pedalar... per mi és fàcil, ja que hi han el meus fills a l'escola.

Només de veure com van disfrutar tota la mainada, crec que val molt la pena, la veritat és que no canviaria els defrenats de la pedalada infantil per cap de valent, ni resistent, perquè per ser desfrenat s'ha de ser d'una pasta especial, i per sort en tenim un quants.

Només us puc donar gràcies, per fer que els nostres fills puguin passar un dia tan genial i es puguin sentir un desfrenat més. I espero que us dongueu compte del que feu, que no sembla res, però és molt important, mentre hi hagi gent així... seguirà havent-hi bikers de veritat.

Un cop recollit tot lo de la festa, en Pont em va enredar, i jo vaig enredar al Presi mañas, i ....
el Presi se va de marxa !!!!

Vam anar a fer una corriolada per la zona de Beuda, la desfrenada de far no sé quants anys (crec que s'ho inventaven tot sobre la marxa), corriols de pujada, corriols de baixada, ritme alegrillo, baixades a sac, en Pont que no ens deixava ni un moment de descans, i el Presi que baixa com els Àngels, i jo com sempre fent el que es pot, i donant guerra per tot arreu, i acabant força el gas, ah!!! tot s'ha de dir el Presi no va pujar la pujada del Coto !!!!!

Al final, 20 km 500 de desnivell en 1:35 de pedalar, i feliç com un anís.

Gran cap de setmana, amb pocs km, poc entreno, però ORGULLÓS DE SER UN DESFRENAT.

Apasiau.

APRAPEREUVUS, que diumenge hi ha encerrona cap a l'escala.


Tenim els nens molt crescudets a Besalú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada