dimarts, 13 de març del 2012

ELS DESFRENATS A LA MARATON DELS MONEGROS

Doncs sí, ja hi estem inscrits, en total som uns 15. Dels quals 5 fem la llarga... com no en un moment de debilitat d'en Pont i de lucidesa meu, ens hem apuntat a la llarga... com dirien els de missa, que Déu nostre senyor ens agafi confessats !!!!!!

Doncs haurem d'entrenar una mica, de moment, dissabte una mica de carretera, la volta a Can Vilà Crespià, volta a l'Estany, Besalú i després allargar fins Argelaguer a veure els avis.
El meu avi com sempre em pregunta quants quilòmetres faré, li dic entre 50 i 60, i ell diu... ull jo en feia 200, anàvem a Puigcerdà i tornàvem... i amb aquelles bicis...
La veritat és que la volta va anar força bé, amb seny, ja que vaig estar tota la setmana refredat, i encara dura. Però fent les pujades de menys a més, i acabant força trinxadot amb 54 km en 2 hores justes.
Diumenge familiar, fent un vol amb bici, caminant, buscant esparvuls, jugant a futbol.... això sí que és exercici.
I avui al matí, a les 7 del matí a córrer, uns 38 minuts xino xano quasi tota l'estona, i alguna apratedeta per donar una mica d'alegria.

Dissabte al matí a primera hora, primer entreno seriós per als Monegros, Girona-Olot-Girona pel carril bici, uns 116 km. La intenció és fer-ho amb una mica de marxa (ja ens ho trobarem), ja que la tornada serà quasi tot baixada.

Ja ho sabeu qui s'hi vulgui apuntar ja ho sap, que ho digui que com més serem més riurem.
De moment som jo i en Pont.

Apa siau.

2 comentaris:

  1. Sí senyor, molt ben fet, ànims i a disfrutar-la

    ResponElimina
  2. aquesta mateixa que fareu dissabte la tinc en ment... l'altre dia vaig fer olot-les planes-olot (50 km) abans de dinar, va sortir per 2:14 hores (22,6 km/h) i crec que és entreno perfecte... ha de sortir en menys de 5 hores..., ja m'ho diras, potser dilluns vaig a fer-ho, dissabte tinc festa però vaig amb la familia a Font Romeu a fer la despedida... però entre setmana gasss! com deia en Pau Escalé, avui Xenacs i demà Bracons...gassssss!

    ResponElimina