diumenge, 19 de desembre del 2010

SORTIDA DEL CUCURUCHO

Avui sortida del cucurucho, pedalear poco y hablar mucho... bé en aquest cas la dita és així.
Per qüestions personals (la Teresa va sortir de marxa amb les col·leguis de cafè), no podia aixecar-me aviat, i per tant no he pogut anar amb els Desfrenats cap al Montgri.

Això sí sempre hi ha alternativa... els Santa Fe, he quedat amb en Garrison alies Mery Popins i en Coste alies Costelino, a les 10 del matí, ens posàvem en marxa a quarts d'onze.

La intenció era fer trossos de la desfrenada, per la part de Gircós i Palera.
Al final han sigut ben bé trossos, perquè me despitat i ens hem desviat bastant de la ruta, ja m'ho diuen que sóc una calamitat amb els camins...

Això sí hem xerrat molt, hem bufat bastant, però ens ho hem passat molt bé, això si alguna caiguda de Costelino "no tinc collons d'afluixar les cales", algun renec de Mery Popins "estic més cremat que la pipa d'un indio".

Hem fet bons corriols de pujada i baixada, i sobretot els hi he ensenyat els de baixada de la Casa Blanca. Després del baixar-lo tantes vegades, no et dones compte de que no és tant fàcil com sembla, per això Costelino i Mery Popins han renegat en algun tram.

Hem arribat a Besalú a les 12 menys 10, o sigui l'hem clavat, ja que hi havíem de ser-hi a les 12, ja que en Garrison estava amenaçat de tallar-li el cap.

Així que encara hem tingut temps d'anar a fer una cerveseta (bé jo un cafè), i fer-la petar encara més.

BONES FESTES A TOTHOM.

PD. Dijous vaig tornar a sortir amb la de carretera fins a sobre Castellfollit, vaig tenir bones sensacions, amb un semi-pique amb un ciclista que no vaig arribar a conèixer... però content com un Ninxul.

1 comentari: