dimarts, 20 d’abril del 2010

7 PEDALADA SANT JORDI DESVALLS




Vam quedar al pabelló de Besalú per marxar tots junts cap a Sant Jordi Desvalls.
Erem l'Angel, en Rescalvo, l'Albertí, L'Eruc, la Lídia, el pare Molas, en Quim i jo.
Tothom va ser força puntual, i vam carregar les bici a la furgo de l'Angel, ens vam repartir en cotxes i carretera i manta.
Vam arribar molt bé de temps, feia força fresca (no per tothom) l'Eruc ja portava el "el traje d'istiu". Ens vam incriure, i amb un no escalfament vam anar cap la sortida. Ens vam col·locar cap al final per no fer nosa, i així avancem algú.
En Molas i en Quim va tirar endavant com uns llamps i ja ens veurem a l'arribada.
La resta més o menys vam anar tirant junts. Fins que un servidor va rebentar la roda del darrera. L'angel i l'Albertí van anar tirant (ja no els veuriem més fins a l'arribada) i la resta em van esperar i deixar tot el material, ja em vaig deixar a casa tot el necessari. Un cop vam acabar ja havia passat tothom !!!
A partir d'aquí l'Eruc va posar el ritme "cervezero" que ens portava a tots amb la llengua a fora, i vam començar a adelantar gent. Cap al final vam parar a ajudar un noia de l'Espa de Banyoles a arreglar rebenton, i fins a la meta. Allà vam menjar pinxos, un bon "tragu", un bon regal i cap a can Quei a fer la "cervezeta" i a casa.
La ruta va ser ideal de Btt. Molts corriols, pujades trenca cames, corriols de baixa guapisims. Moltes felicitats al organitzadors, que s'ho van currar moltíssim i ens van tractar molt bé.
es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=852226

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada