diumenge, 3 de febrer del 2013

COMENCEM !!!

Bé començar, ja fa dies que vaig començar, amb tranquilitat i na fent, però de moment essent l'inici d'any que he pedalat més.

Unes quantes sortides del diumenge amb btt, amb l'efecte senglar, corriols, corriols i més corriols. 

L'efecte senglar bé causat pel senglanas Kel Galzeran, troba corriols per tot arreu.... amb alguna passejada del gos inclosa (arrosegar la bici), però val molt la pena !!!

I amb carretera ja anem fent rutes més interessants, i cada vegada més gent.

El ritme que portem, és prou assequible, tot i que hi ha moments d'axassus, que sempre em porten amb el ganxo al coll. Que ja va bé, que que així et mostren el teu lloc, o sigui cap a darrera... tot i així feliç com un tornavís.

La última ruta va ser divendres amb en Lato (petitdru), ruta molt guapa cap Banyoles, Sarrià, Sant Gregori, Les Planes, Sant Esteve, Les Preses, Olot i Besalú. 110 km tranquils però a bon ritme. El vent ens va fer patir bastant. Sense cap pujada forta, però rectes interminables amb vent de cara. Per variar quant en Lato surt amb mi, pajaron del copon !!! com sempre el dia abans jo descanso, i ell pedalar a tope, i ja se sap les cames al final es queixen!!

Les novetats d'aquest any són, un gps, Garmin Dakota 20, que em serveix per la bici, i per anar a caminar (ja sé que és molt gros, però qualitat preu, és el que toca).

I l'altra novetat, és que darrera el gps, he descobert Strava, un pàgina molt interessant, on la gent puja les rutes, i queden emmagatzamades, interessant per estadístiques i mini piques. Ja que existeixen segments de ruta, o sigui parts de ruta cronometrades, amb la corresponent clàssificació. Els segments van molt bé per picar-te i sobretot per motivar-te, i superar-te a tu mateix.

Els objectius d'aquest any,  en principi seràn:
Les Goges
Terra de Remences
Terra d'aigua
3 nacions
i ja veurem que va sortin, i si m'ho puc combinar....

Per traca final seria l'etapa del tour (barcelona-andorra) però això ja ho anirem rumiant.

PD. Ull a les inscripcions, no badeu !!!!!


1 comentari:

  1. faré el possible per seguir-te en aquestes propostes que tens, ja em fan peça, per cert: les Goges (segons la web, està suspesa)m'agradaría sumar-hi los monegros amb btt

    salut!

    ResponElimina