dissabte, 24 de setembre del 2011

PENITENCIA

Doncs això 2 setmanes sense bici, PENITENCIA, 2 ave maries, 3 pare nostres i ... pujar a la Mare de Déu del Mont.
De moment, els ave maries i els pare nostres no els he fet, perquè quasi no me'n recordo, però la Mare de Déu del Mont ja l'he completat.
Vaig sortir a quarts de 10 de casa, xino xano cap a Beuda, sense pressa que la cosa és llarga.
Arribo bé a Beuda en 20 minuts, na tirant fins el trencant, on segon la tàctica ja prevista, poso el plat petit i cap amunt, la cosa s'enfila, però no prou, i vaig fent, després baixada, i tornem a pujar, la pujada de mica en mica es van enfilant, fins que s'ajunten dos paelles amb un bon desnivell, que em deixent força tocat, mentre pujo em trec el casc i el poso al manillar (no ho faig mai, però em notava molt acolarat i suava moltíssim), em recupero i arribo més bé del que em pensava a la carretera principal. Només porto 1 botella d'aigua, i vaig una mica curt, ja que tinc intenció de pujar sense parar-me en lloc.
A partir d'aquí sembla més senzill, o això pensava, però la veritat és que se'm fa molt dur, no tinc pebrot de posar el plat mitjà en les pujades, i m'haig de conformar en n'ha fent. Psicològicament ho passo força malament, però que carai sí és una penitencia!!!!
Amunt que fa pujada vaig fent fins arribar al pla de sota la Mare de Déu del Mont, a partir d'aquí aquest tros sempre l'havia fet prou bé, però aquesta vegada m'ha costat moltíssim, amb tot posat pujava a estones a 7,5 km/h, però jo marrà amunt, he arribat a dalt en 1:38 i força cuit... encar no havien obert el Bar, i he tirat cap avall, me parat a la font de roca pastora a emplenar el bidó, i sorpresa no raja !!!!
Al final castanya cap a baix, ara ja em començo a notar amb més confiança a les baixades, i ja baixo més ràpid, tot i això les cervicals em queden destrossades.
Un cop a baix tiró cap a Maià de Montcal, i castanya fins a Besalú. Es veu que encara em quedaven forces, i he aprofitat per fer-les servir per arribar a casa trinxat, en 2:20m. i 48 km. i una velocitat màxima de 70 km/h.

A migdia dinar amb les albondigas, a la tarda fires, al vespre sopar amb la colla... i a quarts de dues ja no podia més i cap a dormir.

Aquest matí he anat a fer un vol caminant, ja que tinc les cames com un roc!!!!

PD. ULL diumenge REMIGIUS FLUIVIUS, després de no sé quants anys sense fer-la, ara em toca tornar-hi.


1 comentari:

  1. Mal lloc per anar quan fa uns dies que no és toca la bici...jeje la pàgina d'on has tret les gràfiques es bonissima!!
    Bona festa noi!!

    ResponElimina