dijous, 14 d’abril del 2011

SEGUINT AMB LA PUESTA A PUNTO

Avui he fet el mític test de Can Costa, i la cosa ha sortit prou bé, es veu que les mini sortides que faig em proven prou, posant crono a 0 al pont de Can Costa i parant just a dalt a la pista, m'ha sortit 18:23, no m'ho esperava, intentava pujar fort, però reservant, però quant ja faltava poc per arribar a dalt... veient que anava bé de temps he fet el arreon final, arribant a dalt ben asfixiat. Estic content perquè de seguida me sentit recuperat i les cames continuaven amb força (no tota). He acabat d'arribar al Sagrat cor (magnífica vista del mar), i baixar pel corriol.
Amb el primer tros, el de l'arrel, no m'hi he atrevit, però la resta ja l'he fet tot, tot i que per culpa del pluja esta bastant pitjor, ja que algun esglaó s'ha accentuat més. Bé per mi ha empitjorat, i per algun dels locos del Desfrenats a millorat ;).
Baixada direcció a la casa de l'atmetller, quin corriol més guapo!!!!!!!!! també estar un mica pitjor, però és rapidíssim, i amb la doble.... buf !!!! i cap casa, 47 minuts i 14 km. (és lo que hi ha).

Ahir dimecres vaig fer una altra baixada d'Olot, per Montagut, Tortellà, i carretera fins al burró, i Besalú. Força content amb el ritme, i ja començo a agafar el tranquillu a la pujada de Montagut a Tortellà. Sembla que no puja, però me la fa suar!!! Al final uns 25 km i 51 minuts.

Es ven bé que les meves sortides semblen dels barrufets, amb tanta kilometrada, però millor això que jaure al sofà. S'acosta la Remences i diumenge de Rams intentaré fer un mica de carretera, bé si jo dic una mica seran 10 km, ji ji ji.... m'haig de pensar la ruta... Mare de Déu del Mont ???? sóc molt optimista, almenys fins diumenge.

Apa siau... i com bé diuen ningú entrena.


1 comentari:

  1. una màquina! cuidao, cuidao !! el darrer dia que vaig posar crono 17:50, prohibit baixar de 17 eh? per cert, et vas predre la ruta de diumenge a Santa Bàrbara, sortosament ens va agradar tant que un dia la repatirem. salut !

    ResponElimina