divendres, 23 de juliol del 2010

PREVIA LA BESTIESA DEL COSTABONA

Doncs ja m'han tornat a enredar. Diumenge tornem a anar al Costabona. Sempre hi havia anat caminant, però des de l'any passat que hi vaig amb btt amb els desfrenats.
La veritat és que no les tenia totes però... que carai si amb un moment ets a baix (potser aquests és el problema).
Segons informació facilitada per l'organització:
Es tracte d'arrossegar la bici uns 30 minuts (de vall ter a la Portella de Mantet) per pedalar fins al peu del Costabona, pujant abans al puig de Roca Colom tot seguit arrossegant la bici 20 minuts pujarem al cim del Costabona per fer el fabulós descens fins a Setcases pel GR. Una ruta ideal per qui li agradi baixar per camins estrets d'alta muntanya. La ruta de les cabres !
És una ruta per disfrutar, patir, pujades d'adrenalina, cangueli... o sigui un "todo en uno".
No me la podia perdre per res del món, tot i que crec que sóc dels pocs que encara no va amb una doble (la reba haurà de fer miracles). Això sí desprès típic dinar, acompanyat de sonats que patim la mateixa obsessió de la bicicleta.
Esperem que pogui escriure la crónica sense res enguixat ni trencat.

3 comentaris:

  1. ens ho passarem teta...segur, a més remullada al ter abans de dinar i bé, jo ja sé que dinaré a veure que et semble: amanida de crudités i peus de porc amb all i oli !
    un dia perfecte ! lo que s'ha de fer per dir que anem a dinar !!!
    la crònica... segur que valdrà la pena !

    ResponElimina
  2. Portes GPS per gravar la ruta?
    Jo ho vull fer!

    ResponElimina
  3. Power ja miraré d'aconseguir el track i te'l passaré. I sinó l'any que ve t'apuntes amb nosaltres que val molt la pena.

    ResponElimina