dissabte, 31 de desembre del 2011

ULTIM COLETASSO

Ahir vaig fer la última pedalada de l'any, com no Can Costa, tot i que el sol només tocava cap al sector de Beuda, vaig tirar cap al bac, a veure si sonava la flauta i trobava les ulleres.

Vaig començar a pujar lleugeret, i sí senyor, al mig de la pista, entre les dues roderes, les meves ulleres !!!!!! ja és la segona vegada que les retrobo (no hi ha manera de treure'm-les de sobre).

Paro, les recullo, i gas amunt !!!, als dos descansos (o això diuen) apreto força, i cap al final veig que vaig bé de temps, apretada final, amb el cor que surt per la boca, les cames inflades, i 19:50, buf !!
més content que unes pasques, feia temps que no baixava de 20, i a part del final, me sentit força bé.

Després parada al Sagrat Cor a admirar la magnifica vista, i baixada per la carretera de pujar al Sagrat Cor, la confiança, darrer Can Camps, i passar pel cotó, pel camí travessar tres rius, més plens del compte. Per tan remullada de peus, quina rasca!! i cap a casa.

Sortida bona per treure la carbonilla, i tota lo acumulat de dos dies a Port Aventura, els nens han disfrutat com animals, i els pares també... el menjar la festa del fregit, i el dormir Hotel de 4*, collons que viuen bé els rics, això sí que és un hotel.

BON ANY BIKERS !!!!!!

2 comentaris: