diumenge, 24 de juliol del 2011

OLOT-S'AGARÓ A TUTI PLENI

Doncs després, de sortir el dilluns amb la de carretera (i recuperar una mica les bones sensacions)... i està ben refredat la resta de setmana, tocava Olot - S'agaró, per carril bici !!! res que s'assembli a la tramunbike ;)
La sortida la formava 5 membres de Plana-Hurtós enginyers d'Olot, que és on estic treballant acutalment ( i que duri !!!). Erem en Balta alias Licenciado, Ricard alias "Evans", Solà alias Renol, Gerard C. alias que bolso tengo, i jo Gerard P.
Em sortit d'Olot a les 6:30 del matí (no fos cas que fes massa sol...i hem tingut núvol tot el dia), dia esplèndid per pedalar, teníem moltes reserves sobre el ritme que havíem de portar, però de seguida ens hem anat animant i posant un ritme prou alegrillo, de fet fa molta baixada, fins arribar en 1:30 h més o menys a Amer, on hem fet un esmorzar de campeonato, peticio incondicional del licenciado. A partir d'aquí anàvem fent relleus, ara jo, el Licenciado, el del bolso, Evans. I en Renol començava a anar amb el ganxo, però anava aguantant, portàvem un bon ritme anant al voltant del 35 km/h.
Fins arribar a Salt, i travessar Girona, on en Richi s'ha parat a tots el putus semàfors vermells que hem trobat, almenys n'hi ha un que té seny.
Un cop hem travessat Girona, arribem a Quart, on hem parat a emplenar bidons, i a partir d'aquí estones de gas a tuti pleni, i estones d'anar fent, fins arribar a S'Agaró en unes 6 hores comptant les parades, o sigui unes 4:45 h ma o menos de pedalar i 100 km, que per ser nosaltres estar prou bé.

Després bon tiberi de navalles, "musclus", peix, suer-paella i vi blanc a tuti pleni.. bona tertúlia... i com es diu bona pedalada i millor companyia... si més no hem rigut molt.

M'he trobat força bé durant tot el camí, i les cames han arribat a marina prou senceres, només hagués faltat una pujada final per veure l'estat real de les forces, que en planer i baixada tot és pàtria.

Se m'ha fet curt i tot, o sigui que haurem de buscar reptes una mica més difícils. Ja us ho deia que tot és pàtria.

I a la tarda ha arribat la família i ho hem acabat de rematar amb un bon dia de platja, i rematan amb unes braves al Konig, tot tornant cap a casa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada