dissabte, 30 de juliol del 2011

CARRETERA, MANEL I VACANCES

Doncs aquests últims dies he pogut fer una parell de sortides amb la bici de carretera, fent 42 km a força bon ritme sortint de Besalú, Can Vilà, Espinavessa, vilert, Crespià, Fontcoberta, Serinyà i Besalú amb una bona mitja(per mi) de una mica més de 29km/h.
I avui que he sortit suau per anar fins a Sant Jaume, tornar, pujar a Spa Sant Ferriol, una volteta més i cap a casa, fent poc més de 30 km.
Estic acabant amb els genolls força adolorits, mentre pedalo no em molesten molt, però al ja estar dutxar i tot hem molestes una mica....;)

A la tarda hem anar a veure la triatló classificatòria pels campionats d'Espanya, i són unes màquines, estan fortíssims, quant sigui gran vull ser com ells. Tot i això, em vist una escena una mica estrenya, ha sortit un de l'aigua a tot llet, es posar el casc, les ulleres, agafa la bici, miri els pedals.... i ... no hi ha les sabates d'anar amb bici!!!! se les ha deixat, ha hagut d'abandonar, portava un cabreo !!!!!!

Canviant de tema, ahir al vespre, vam anara veure Manel als jardins de Cap Roig, quina pijaria!!!! però no dels de quiero i no puedo, aquests eren de veritat, em sembla que érem un 20% de gent "normal" incloent els Manel, la resta tots eren TOP!!! En quant al lloc, magnífic, en quant el concert SENSACIONAL, després d'escoltar moltes crítiques cap al seu directe durant setmana, no ho veia gaire clar, però al final a resultat un concert excel·lent, so perfecte, bon ambient, crec que van tocar amb ganes i energia, i això es nota en el resultat.

Aquesta setmana començo vacances, i dimarts anem cap a All (passat Puigcerdà) a passar un parell de dies, i he decidit anar-hi amb bici des de Besalú. Aquest serà el meu repte, no sé pas com serà, perquè ni mai he fet tant quilometres, ni mai he fet tant desnivell (amb la de carretera), però hem de gust, i a veure que serà.
Que per mantenir la motivació, ens hem de buscar reptes, que sinó en pensim...
Segona el meu GPS, seràn uns 130 km i 2100 m de desnivell.
http://www.bikeroutetoaster.com/Course.aspx?course=214523


BONES VACANCES A TOTHOM !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada