diumenge, 17 de juliol del 2011

NOCTURNA DESFRENATS = FIESTA !!!

Doncs sí, després de forces anys he tornat a la nocturna del desfrenats.
Aquest anys s'ha intenta una formula diferent, i que crec que als pròxims anys pot funcionar, si més no els d'aquest any segur que repetim.
En total érem 10 bikers, de nivells diferents, pensaments diferents, però tots amb ganes de pedalar i sobretot passar-s'ho bé.
Vam quedar a les 8 del vespre al pavelló, a la tarda havia plogut, però de moment aguantava, vam tirar capa a Gircós xino xano, i d'aquí cap a Palera, la Guixera, i Beuda, on per carretera fins quasi segueró, fins que vam agafar un corriol, per anar a sortir al Restaurant la Guixera, per arribar a Maià de Montcal, al restaurant La Torre, ja ben fosc.
Durant al camí, ritme tranquil, amb algun axassu (i comprovar el meu pèssim estat de forma).
Vam menjar i beure molt bé, potser massa, o sigui festassa!!!!!!!!!!!! i per rematar-ho vam anar al barri de la Cellera de Maià que hi havia festa... una cerveza més i comença la part final.
La panxa plena, i les cames estovades, però tot eren conyes i riures, vam passar per Can Travé i sortir al camp dels avions, per tornar per carretera fins a Besalú.
Va estar molt bé i el temps em va passar volant.
O sigui l'any que bé hi tornem, esperem ser més gent, si més no segur que serem 10.
Durant la setmana 2 dies de 1 hora al matí amb en Pont... sensacions nefastas, la cosa no tira, paciència i anar fent, tinc molts problemes amb les bessons, haurem de fer molt més estiraments, i encara més quilòmetres.
I el cap de setmana vaig fer la volta cap a Olot i Santa Pau, Mieres, el Collell, Sant Miquel de Campmajor, Banyoles i Besalú. Ritme tranquil i bones sensacions, sempre i quant no apreti molt.
O sigui la quarta i la cinquena no entren, deu ser qüestió del turbo. ;) Res no plorant com tot bon biker.
Pel cap de setmana que ve tinc Olot-Sant Feliu de Guixols, pel carril bicil, amb els de la feina.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada