dimecres, 23 de juny del 2010

DESCOBRINT TERRITORI


A vegades al cantó de casa i tenim paisatges i llocs increïbles, i no els coneixem.
Avui fent la ruta per carretera cap a Can Vilà, abans d'arribar a Crespià he girat a l'esquerra direcció Espinavessa, i Vilert, i tornar a la ruta normal a Esponellà.. un carretera en bon estat, sense cotxes ( o sigui ni un), una tranquil·litat absoluta, només se sentien els ocells. He afluixat i tot per disfrutar-ho més. L'únic però, és que a estones vas pel cantó del riu, i hi ha uns bancs de mosquits bastant empipador, però no hi res perfecte. Prometo fer fotos quant hi torni anar. A part que tinc intenció d'endinsar-me més per aquesta zona (orfes, galliners...).
Un cop a Esponellà, la pujadeta, que se'm va fer una mica llarga, ja que volia aguantar el ritme de 16km/h, però quant faltava poc per arribar ja no podia més i m'he enfonsat, però com diu en Pont haig de ser optimista, i he aguantat prou (ji ji ji).
A partir d'aquí la recta de pla de martis, que amb vent a favor voles, i amb vent en contra no passes dels 25 km/h, per variar aquest últim va se el cas.
A partir d'aquí, cap a Banyoles a fer la volta a l'Estany, on vaig trobar en Joan Vilà i en Pere Bahí que anaven a córrer a l'Estany (fins i tot els d'Olot venen a fer la volta a l'Estany).
I pujada de la Creu Roja, Serinyà, Fares i arribada a Besalú.
Crec que van ser uns 45 km en 1:42h.

PD. Com que feia dies que els bessons m'estaven donant la murga, vaig estrenar un mitjons (medi-last) que m'havia comprat per anar a córrer, la veritat és que em van anar bastant bé, quant estava amb les cames més pesades, no me'ls vaig sentir tant carregats.

Bon Sant Joan a Tothom, i felicitats als Joans.

2 comentaris:

  1. Gerard,quan tornis per aquesta zona, puja per el Camping Majokal,entre Vilert i Esponella, sortiras a Centenys ,a la pujada del camping demanaras el molinet,pero es molt ben parit,que no et passi res,si ho fas ja m'ho explicaras...

    ResponElimina
  2. Què tal nano, el dilluns passat la vaig fer la ruta. Molt guapa, però sense passar per espinavessa. vaig començar a les 19:30 i tenia el temps just, a veure si en fem alguna. Salut.

    ResponElimina