dimecres, 19 de maig del 2010

DIMARTS COM SEMPRE

Com cada dimarts torno a sortir a migdia. I com cada dimarts un malt de cames que déu ni do. O començo a estirar més, i no falto a les classes de ioga, o aviat seré Robocop. A part que , pel tipus de musculatura que tinc, quant apreto més del compte em costa molt recuperar.
Plego a la 13h. , correguent cap casa, canviar-me, emplenar botella d'aigua, menjo un plàtan, i com que avui torna a fer força vent i tinc menys temps del normal, vaig cap a Beuda. Pujo fatal, intento apretar un mica i les cames se'm posen com un roc. Però bé afluixar i arribar na fent. A la última pujada, decideixo fer-la més ràpid i arribo força fet pols. A partir d'aquí ja bé més planer i baixada fins a Maià de Montcal. Això sí a la baixada de Mas Salvanera agafo més de 70km/h, nou rècord mundial. I ha Maià el Vicicrucis, hi ha cinquanta-mil passos de vianants elevats (esquenes d’ase), que són alts de collons, m'estic plantejant fer algun salt acrobàtic i tot, si no fos que podria patir un pèrdua total de la dentadura a l'aterrar.
A partir de Maià, fins a casa a Besalú, tot planer i baixada anar força lleuger, amb un vent empipador que venia de costat. Al final 18km (sí molt pocs), en 42 minuts (sí molts).
Gags del dia:
-Al intentar beure de la botella mentre pujava a Beuda, no la havia tancat bé i m'he ne buidat la mitat per sobre, sort que feia calor.
-M'ha entrat una abella al casc, no m'ha picat però m'ha agafat un iuiu, que en 1 segon ja estava amb el casc a la mà agilitant-lo com un boig.
Apa avui dimecres ioga, i demà si no em fa malt el genoll tornar-hi.

3 comentaris:

  1. :)
    Ja tinc una victima per cuan vagi a pasar uns dies a Besalu. Em faras de guia? :)

    ResponElimina
  2. Hi tant! Només has de fer que dir-ho. Crec que per aquí hi ha prou desnivell per atipar-te una mica. Ara, potser que em posi les piles, ja que us segueixo els blogs i sou uns monstres (en el bon sentit).

    ResponElimina