dilluns, 24 de maig del 2010

CAP DE SETMANA FAMILIAR


Després de l'apretadeta de divendres, tocava dedicar el cap de setmana a la família, ja que el pròxim estaré de escaqueo.
Dissabte vam carregar els nens, cadiretes i bicicletes i vam anar cap a Sadernes. Vam sortir del càmping i a veure fins on arribàvem. Això de pedalar amb la cadireta i els nens, es fa bé, mentre no hi ha alguna pujada traïdora, com era el cas. Al final vam arribar fins al pont de Valentí , on ens vam refrescar una mica els peus. Ja va estar bé, ja que la Teresa no agafava la bici desde feia quasi 4 anys, va bufar una mica, però com sempre va aguantar com una jabata. Els nens com uns reis al darrera la cadireta.
Al vespre vam deixar al nens amb els avis i cap a sopar amb la colla.
Al matí següent vam quedar amb la Gemma (la meva cunyada petita). I sense nens vam anar altra cop cap a Sadernes per anar caminant fins Sant Aniol, que era l'Aplec. Feia molt de temps que no anavem d'excursió, i va estar molt bé. A més el Centre Excursionista de Banyoles, Montagut i els francesos de Sant Llorenç de Cerdans, ha tornat a fer funcionar l'aplec, i hi havia un ambient molt agradable, i moltíssima gent. Felicitats !!!!!
Tornant vam parar en una gorga i ens vam banyar, collons que freda, però després s'estava la mar de bé.
I per acabar vam anar a buscar els nens i cap a Empúries a la platja, on en Ferran i la Mar van quedar arrebossats com unes croquetes.
Al final un bon cap de setmana familiar, que ja tocava.
Aquesta setmana aniré al fisio, ioga i pedalar poc, ja que tinc el genoll bastant trinxat.
Bona setmana tothom.

1 comentari:

  1. Hola Gerard, sòc en Marc de "Maià", m'ha fet gràcia que mirant blogs de btt de casualitat he trobat el teu..jo també n'escric un www.marcolivet.blogspot.com.
    Pues res veig que per aquesta zona hi ha algún "malalt" més.
    Ens veiem un dia d'aaquests en algún corriol o camí.
    Felicitats pel blog!!

    At.
    Marc

    ResponElimina