diumenge, 13 de maig del 2012

REMENCES 2012 - A FULL

Per tercer any consecutiu, torno a la Remences, amb en Quim, en Molas i el novato Pont.
Ja teníem els dorsals del dia abans, per tant com cada any, esmorzar al Bar Sport, i cap a aparcar al polígon industrial abans de Sant Esteve.
Un cop maqueados, anem cap a la sortida. Aquest any feien dos sortides, la llarga i la curta. Crec que és un encert, ja que la sortida ha set molt més neta, tot i que a mi no em feia res, sí que hi havia situacions de "parón", una mica perilloses, per tant jo donc una molt bona nota a la prova.
Surten els de la llarga, i al cap de molt poc nosaltres. Sortida tranquil·la, tot i que a trams la cosa s'anima, travessem Olot, la Canya, i a la recta de la Vall de Bianya, aquest any molta tranquil·litat, recordo que els altres anys, hi havia un "cuchillassos" que feia por.
Anem tirant i comencem a pujar, ritme alegrillo, però sense passar-se, també és l'any que arribo més sencer a peu del Capsacosta.
Aquí en Pont ja es comença a enxerinar, i posa la seva marxeta, anem fent tots dos, ritme constant, però prou bo. En algun tram em treu uns metres, i ja els recupero ràpid, arribem al primer avituallament, no parem, en prenem un gel i gas.
Sense badar baixada fins a Sant Pau de Segúries, i aquí un es posa a davant i al cap de 5 metres ja mira enrera, collons ja estas, em poso a davant i gas, es veu que el paio no li va bé la meva roda, i no segueix, per la qual cosa en Pont queda tallat, jo no ho veig, i hi foto castanya, faig fins la primera rotonda i un tros més sol com un mussol, i gastant molt cartutxus, però disfrutant com un animal.
Poc després arriba en Pont amb un grup, on hi ha un noi que porta un bon ritme, tots al darrera, passant Sant Joan les Abadesses, moment de dubte, i torno a fotri gas per atrapar un grup de davant, ja quasi arribo però estic gastant molt, tant que quant passa el grup bo, uns que anaven de vermell, més ben dit volaven, no m'hi puc enganxar, llàstima, això que torno arribar en Pont, es torna a fer un grup, i na fent arribem fins a peu del coll de Canes.
Aquí tothom al seu ritme, en Pont va marxant, però jo a lo meu, el vaig "controlant" de lluny, tenia pensat no parar a l'avituallament, perquè em sentia prou bé, veig que en Pont es para... Que fas!!!!! el tiu no tenia aigua, ja s'havia begut les dos botelles, clar són 2 metres de tiu per emplenar. 
Li dic que vaig tirant que ja m'atraparà, això que sento...
Gerard que t'agafo!!!!!!!!!!! collons quin espant, era en Pere Guinó, l'hem fet petar una mica, i hem pedalat una estona junts, fins que he decidit afluixar molt, ja que en Pont no venia.
He estat força estona na fent a poc a poc, i en Pont no venia, em començava a preocupar, fins que el veig arribar, clar entre emplenar bidons, que li ha sortit la cadena, a menjat un entrecot, ànec amb peres i s'ha maquillat, ha costat recuperar.
Això sí quant arriba a la meva alçada, torna a posar el seu ritmillo, que no puc seguir, bé sí a 50 metres. Les cames flaquejaven una mica. 
Però em recupero, veig en Pont més lluny del compte, i els útims 2 km els faig a tot tall, fins arribar aprop seu.
Afuixo, em cordo el fosforito, i en Pont s'escapa (traïdor), baixada a tumba abierta, i no el puc atrapar.
Al final ens reagrupem (+ de 1 ja és un grup no) al camp de l'Olot, tots dos ja anem tocats, esforç de tots dos a l'inici de la parcelària, i aguantant com hem pogut fins el final, dins un bon grup.
Entrant amb un temps prou digne, 3:17:05 rebaixant 3 mintus el temps de l'any passat.

Crec que he pujat millor que els altres anys, però l'any passat, vaig enganxar un grup molt bo a Sant Pau de Segúries, i a la parcelaria vaig poder apretar fort. Crec que entrenant el que entreno el meu temps està entre els 3:15 i 3:20. que esta prou bé.

En Quim, impressionat, menys de 3 hores, en Molas poc més de 3 hores, en Climent molt bon temps a la llarga, igual que el jabato d'en Pere Guinó ( que l'hem avançat com a la formula 1, quant entrava a boxes a canviar l'oli del es olives).

Organització genial, per mi es el lloc on he estat que està més ben organitzat, molt voluntaris, atencions...

Només dir que gràcies per fer-nos feliços !!!!!!!!!!!

Apasiau (buf quin pal us he fotut)

PD. L'any que ve espero que poguem ser un bon grapat de desfrenats a la Remences! I en Quim l'any que ve fa la llarga, jo no tranquils.


3 comentaris:

  1. Ei Gerard!!
    Gràcies per llegir-me, escriure'm i enviar-me ànims. Cel.lebro que Remences hagi tornat a ser un èxit (ens tenen molt ben acostumats) i que t'hagis trobat bé sobre la bici. Ara a recuperar bé, eh??? Espero poder-te saludar algun dia, encara que només pedalem uns km junts, i SOBRETOT, fora vergonyes, cony, que quan anem disfressats ens costa molt de reconeixe'ns!! Gràcies, salut i pedals !!!!

    ResponElimina
  2. felicitats! l'any que bé, si tot va bé m'hi apunto!

    ResponElimina
  3. Felicitats nano, l'any vinent ja ho saps...Hem de fer el salt!!!! Salut

    ResponElimina