dimarts, 1 de maig del 2012

PREVIA MONEGROS

Ja s'acosta el dia, i no sé si els deures estan fets, però almenys he fet més del que faria normalment, i per tant ja ni haurà prou, o això espero.
La setmana passada, un dia a córrer 10 km pels boscos de Besalú, amb "flato" en gran part del recorregut, bon entreno de patiment.
Dissabte vam quedar per fer carretera amb els desfrenats que podiem, i al final vam ser en Pont, Garrison, Molas, Marta i Sararols (aquests dos últims des de Olot). En Quim va ser baixa de ultima hora per motius personals, ANIMS QUIM (sort que ja va sobrat d'entreno).
La intenció era anar a fer la curta del Remences des de Besalú, però el temps manaria.
La cosa pintava bé... en Molas amb nosaltres va sobrat, en Pont amb ganes de venjança, i en Garrisson amb ganes de marxa. Bon ritme fins a peu del Capsacosta, on ens espera en Sararols, en Garrison ja les veu a venir i es despenja, i els altres anem pujant a molt bon ritme, en Molas quant vol i fot una marxa més, i se'n va, en Sararols comença a defallir, i amb en Pont anem apretant fins el final, al final vaig molt just, i quant falta poc, trobo un conegut, i m'obliga (orgull de veteranu) a aguantar a aquell ritme fins dalt.

Reagrupament i canya fins a Sant Joan les Abadesses, molt bon ritme, fent relleus, jo també eh!!!
En Pont ho passa malament perquè això d'anar a roda no ho acaba de portar gaire bé... a vegades deixa uns metres que poden ser letals i irrecuperables... li hauré de fer classes de com anar a roda i no donar ni un relleu.. bé de fet de relleu tampoc en va donar cap de relleu.

Decidim pujar per Santigosa, bon ritme de sortida, i tornem a quedar amb en Molas i en Pont, prova de posar un ritme alt, a veure com anem, al cap d'una estona peto com una gla, i el parell de motoretes hem treuen un bon tros, tot i que al final afluixen i els puc atrapar.

Reagrupament i baixa força a sac, tenint en Molas de guia, vaig mirar de no perdre'l de vista per mirar les traçades i baixar millor. Tot i que em va treure bastant, vaig fer un baixada força ràpida, tot i que la carretera estava molla.

A la part final del recorregut, tots tapats darrera en Molas sense donar cap relleu... és el preu d'estar tant fort!!
A part d'això Gràcies Molas per tenir pietat de nosaltres.
Durant la ruta a plogut a estones, i ha fet força fred a les baixades. Tot i això excel·ent dia de ciclisme.

Arribo a les 13:00 i a les 14:30 ja marxava cap a barcelona a agafar l'avió per anar a Astúries 4 dies, o sigui que s'han acabat els entrenaments... potser demà una volteta petita per provar la bici per última vegada.

PD. Segons sembla plourà tot el cap de setmana als Monegros, de fet quant val afogat millor una bona pluja que un bon sol.

Apasiau, en veiem als Monegros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada