diumenge, 13 de novembre de 2011

DIUMENGE DE TRIOLOGIA

Desprès d'ahir anar a dormir a les 3 de la matinada, un parell de gin i prou... ah!! FELICITATS SERRITA, 40 anys però molt ben portats.
Començo a madurar.. o no. És la meva nova tàctica per no agafar un catiusques importants, quant surto de festa, l'endemà quedo per anar amb bici al matí aviat, així segur que faig bondat.

Doncs segons el temps, estaria tapat però aguantaria, o sigui començava "Aprovecha tu vida" (us juro que existeix), sortim a les 9 direcció cap a Can Oms, i per munt fins arribar als rajolins, cosa rara però d'inici portavem un ritme molt trànquil ( que ja convé), i comencem a pujar per pista cap espinau, objectiu no posar el plat petit, el principi és durillo, però es fa força bé, després hi ha una estona que anàvem força atrancats (com diuen els de santa pau), després ja es va fent, a mig camí ja comença la segona part, "Gorilas en la niebla", està tot enboirat, tot i que la visibilitat és bona, però és boira pixanera com és diu per aquí, i mica en mica et vas quedant xop, tot i això la temperatura és bona i el sofocon que portem ajuda a estar encara calentets per dins.
Un cop al trencant d'espinau, agafem la variant per arribar fins a dalt el coll, en Pont comença a augmentar al ritme, li aguanto la roda, i esprint demolidor a 10 metres de dalt, això sí que ho tinc uns 10 metres molt bons ;)
Un cop a dalt, mengem un platan, en Pont confirma que no hi ha ni un putu bolet, i tirem per corriol cap a Sant Miquel de Coma de Roure, corriol molt maco, però moll amb arrels i pedres planes, que vol dir que a trossos a peu. A mig corriol, comença la última part, "pedaleando bajo la lluvia", comença una pluja fina, sembla que no fa res, però està tot empapadíssim, baixem cap a l'esqueleto, i com més avall estem més plou, i pitjor està.
Per tant anem per feina per arribar aviat a casa a fer una dutxa calenteta.

Això sí abans manguerasso a la bici, i a nosaltres que anem força enfangats, tot i que s'agraeix que no sigui aquell fang enganxós.
Ens hem mullat i enfangat, però no hem passat fred, ens ho hem passat de perles, i hem aprofitat molt bé el matí "perro" del diumenge.

ULL que el 27 hi ha la marxa d'Oix !!!!! I aquest any amb una marxa curta, llarga i extra-llarga, jo amb la llarga ja en tinc més que suficient. Que allà no hi ha ni un planer.
http://ovoxo-oix.blogspot.com/2011/11/btt-doix-27-de-novembre.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada