diumenge, 11 de setembre del 2011

DESFRENADA- AMUNT I PUJA PINYONS

"Amont" i puja pinyons, això és el que m'he passat cridant durant més d'una hora. Estava un pèl abans de l'avituallament de Can Jou (la Miana).
Era una baixada picada, amb pedra i terra molt solta, i de cop arribaves a la pista principal i picava cap amunt, no molt, però si vas a tot tall amb plat gran i pinyó petit, et quedaves clavat (bé els 20 primers només havia de cridar cap "amont", ja que anaven com tirus).
La veritat és que m'ha passat el temps volant, bé algun quasi ens fa volar, ja que tampoc era fàcil de controlar la bici al final de la rampa.
A més he pogut conèixer en Pere del blog El nou repte, un tiu molt trempat i simpàtic, que m'ha fer molta il·lusió que em reconegués i em saludés. Gràcies.
Per sort no hi ha hagut cap accidentat greu, si molts cops i rascades, com és normal, però res destacable. Això sí alguna averia, i algun amb més rampes que el tourmalet.
Em hagut de baixar un parell de bikers amb avaria, que molt amablament s'han esperat a que acabéssim el nostre torn de control.
Diria que a la gent li ha agradat, dura... sí ! com totes quant ho dons tot. I el corriol de baixada tècnic... gustos per tothom, per mi es massa difícil, però entenc la gent que se li fa massa ferregós i també entenc a la gent que necessita canya.
ULL!!! 1 biker ha baixar l'escaló que era incicable l'ha saltant a sobre la bici... almenys deu fer 1.50m, què!!!! 2.00m... i voluntàriament, i 2 biker han travessat el riu sense cap peu (s'han mulla igual). Estadístiques...
Molta gent coneguda, i molta per conèixer, ja que don gust estar en un ambient com aquests, ja que tal i fa si ets un dominguero, com un superstar, aquí tots som iguals de cabeçuts amb la bicicleta. La veritat veient a la gent com xerra i xerra de les batalletes ja et sents recompensat. Felicitats a tothom i als currantes de la junta i voluntaris.

PD. Ahir dissabte vam anar a estrenar la nova bici de carretera de'n Pont, una Specialized Secteur, vam sortir a quarts d'una, després de marcar el circuit de la desfrenada, i vam anar fins a les gorgues de Sant Privat a dinar, i un cop vam acabar de dinar vam tornar a casa, al final uns 74 km en 2h 40m (1:30 + 1.10). I arribant cascadots... cascadots !!!!
L'estrena del nou "carreteru", a la carretera semblem Don Quijote i Sancho panza



2 comentaris:

  1. Gerard;
    Felicitats per la cursa hem gaudit d un bon dia de btt!! anims per la propera, al final i al espera d les clasificacions he fet 6, amb algun problema mecanic, pero disfrutant molt.
    salut

    ResponElimina
  2. Bones; saps aon sortira les clasificacions? i les fotos?
    gracies de nou, i disfruta de la carrtera que tambe es genial!!!, fin aviat

    ResponElimina