dimarts, 21 de juny del 2011

A QUIEN MADRUGA DIOS LE AYUDA

Doncs això, després de un cap de setmana molt intens, i amb el resultat de 4 km en bicicleta, amb la nena a la cadireta i en Ferran pedalant, 1 Festa d'aniversari, 1 Festival de Curs + Festa de l'Escuma, i escalada (d'espectador, bé més aviat de cheerleader).

Tot i això ara amb en Pont posem en pràctica la frase de A quien madruga dios le ayuda, i així solucionar la falta de temps, o sigui quedem per pedalar entre 3/4 de 7 i 3/4 de 8, ja que jo haig de ser a les 8:30 a Olot.

De moment portem 2 dies, el primer dia vam anar a Can Costa i tornar per l'atmeller, total uns 14 km en 55 minuts. I una petada considerable a mig can Costa, arribant a tardar Poc menys de 21 minuts.

Avui, segon dia, ens escaquegem a ultima hora de pujar a Can Costa i anem cap a Cabratosa, Argelaguer, carretera fins a Gircos, Can Homs, volta a Can Batlle i cap a casa. Millor per rodar i no patir els 20 minutets de Can Costa.
Al final 20 km en 60 minuts.

A veure si demà hi tornem.

PD. Aquest cap de setmana, he rebut un cop moral molt dur, l'amic i rival (i cabroncete) Pont m'ha superat en la pujada a Can Costa, fent 18:00 minuts justos (sospitós), 30 segons menys que jo. No sé si recuperaré el tro, ja que ja s'ha posat les piles i se'm comença a escapar... això vendre la pell cara.

PD. El dia 2 és la Triatló popular de Banyoles, i estem intent fer un nou fitxatge per la natació. Ja que des que en Nugró a saltat a la fama amb el grup Elisis, ja no vol saber res de la plebe.
De moment, som en Peti i jo (sort que porto el papeleo jo, que sinó ja fitxarien algú altra).

Au fins demà a 3/4 de 7.

1 comentari: