divendres, 8 d’octubre del 2010

QUE EL RITME NO PARI

La veritat és que aquestes ultimes setmanes m'estan resultant bastant profitoses. Sento que les cames s'estan tornant a posar a to. El fet de sortir més assíduament, encara que sigui poca estona, crec que és molt bo per anar agafant una mica de forma. Almenys per poder-se marcar nous reptes i disfrutar. Ja que penso que per disfrutar plenament del ciclisme has de tenir un mínim de forma, ja que sinó pateixes massa. I això no té secret, a més km millor rendiment.
Aquest any me marcat 2 normes bàsiques:
1.- Pedalar només quant em ve bé, no forçar-me a fer-ho.
2.- No forçar la màquina més del compte, o sigui saber apretar quant hi ha forces, i saber afluixar quant aquestes fallen.
Semblen una xorrada, però abans sortia algun dia sense ganes... i al final acabava aburrit. Pensava; s'han de fer km!! que carai tampoc haig de guanyar res ni ningú (bé sempre ve bé guanyar algun pique). Però crec que acabava sent poc profitós ja que arribava a casa ben agobiat.
I la 2, sóc gran especialista a matxacar el cos. O sigui, quant defalleixo, sóc especialista en treure forces d'allà on no n'hi ha, i al final acabes petant com una gla. I al no estar molt en forma, això es paga car durant uns quants dies.
O sigui aquesta setmana he sortit el dimarts i el dijous. Vaig fer 23 (direcció Sant Jaume) i 37 (volta de Can Vilà). El dijous vaig forçar una mica la màquina, vaig començar una mica agarrotat, però vaig tenir paciència a que les cames es posessin a to, i desprès vaig poder fer una mitja de 30 km/h, que per ser jo està més que ve. Al final vaig arribar força cuit, però no cremat. Això sí content com un nínxul (gínjol).

Venen dies de pluges, o sigui haurem d'aprofitar alguna clariana que deixin els núvols i la família per poder pedalar una estona.
El dimarts intentaré anar a la pedalada de Porqueres. Fa anys hi vaig anar i em va agradar molt. Bona gent i un bon bati !!

PD. La setmana que ve torno a començar ioga, tot i que només és un dia a la setmana, la meva esquena o agrairà. Ho aconsello a tothom, tant per la ment com per que fas uns estiraments que van de lujo.

Apasiau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada