dijous, 16 de setembre del 2010

NA FENT CAMÍ

Avui he tornat a aprofitar el migdia. Plegar a les 13h (gràcies capos), i sortir pitant cap a casa, canviar-me, un plàtan, i gas a la burra.
Encara sentia les cames una mica carregades, però res, he tirat cap Can Vilà a bon ritme, amb el vent de cara, apretant quant hem sentia comode i pujant pinyons quant anava més forçat. Hi he arribat amb una una bon mitja de 30km/h, i encara amb bones cames, a partir d'aquí anar tirant direcció Crespià, i Esponellà, el vent en contra era més fort i se m'ha fet més dur que de costum, tot i així al mitjana només a baixat fins a 29km/h, cosa que m'ha animat. He fet la pujada d'Esponellà més bé que normalment, sense deixar que la velocitat baixes de 15km/h (que per mi està prou bé) en cap moment. Un cop a dalt baixar pinyons i gas... però al Pla de Martis, he quedat bastant amorrat, collons quin vent, ben planer i anava entre 27 i 30 km/h, i patint. He passat Melianta, i la mitjana estava en 27,5 km/h.
Un cop a la carretera general que va a Besalú, miracle !!! vent a favor... i no ho he desaprofitat, pinyons a baix de tot, i gas, anava a 45km/h i content com unes pasqües (bé les cames un mica tibades). La carretera a canviat de direcció, i el vent ja no ajudava tant, i la velocitat ja era més normal. He fet al baixada de Serinyà a tot tall, i a la pujada he fet més o menys com un ferrari de 65km/h a 20km/h en 2 segons, he quedat més amorrat que un padrina... però res, he posat el plat mitjà i fins a dalt xino xano.
Un cop a dalt he mirat el crono hi deia 30km/h de mitjana, collons no ho havia vist mai, s'havia de mantenir com sigui, i ho he donat tot fins a casa, mantenint aquesta bona mitja.
Al final 37 km i 1:13 minuts, i el més important, bones sensacions tot i que encara no hem sentia prou recuperat dels kms de l'inici de setmana.
A veure si puc muntar una sortida una mica llarga pel cap de setmana per acabar de completar un bona setmana de kms.
Salut i pedals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada