divendres, 28 de maig del 2010

0 PATATERO



Aquesta setmana porto 0 km. A principi de setmana vaig decidir donar repòs a les cames, i anar al físio al dimecres a la migdia, i a ioga a la tarda. Doncs sortint del fisio, on hem van deixar les cames com noves (després d'un bon patiment). Arribo a casa i la Teresa a 39 de febre, bueno... si de cas no anirem a ioga, ja que no s'aguantava dreta, i sortiré en bici demà al migdia.
Però la Teresa encara no estava gens bé, així que ho suspendrem... A la tarda, encara estava malalta, però ja estava una mica recuperada... encara podré agafar la bici...vaig a buscar la Mar, i sorpresa, està molt quieta.. té dècimes, que al cap de poc es converteix en bastanta febre (39), o sigui ho aplaçarem fins demà.
Hem passat una nit de mil dimonis, estic bastant fet pols, i aquesta nit poder més del mateix. Que hi farem, cuidarem les mestresses i senyoret (que també està molt refredat), i guardarem forces pel cap de setmana.
Dissabte partit de futbol, que sembla que serà de futbol 7, degut a l'estat físic dels participants. Després sopar, copa i a dormir, que demà a les 7 al pabelló.
Doncs diumenge a les 7 del matí al pabelló, per carregar trastos i anar cap a Vallter, per fer la mítica baixada de Vallter-Besalú.
Bon cap de setmana a tothom.
PD. Miraré de no tornar-me a lesionar amb el futbol. L'any passat vaig aguantar uns 3 minuts, després d'una correguda per la banda d'en "fonsu" vaig tallar la pilota tirant-me a terra com els vells temps (sort que ara el camp és de gespa). I sí senyor!!! estrebada muscular darrera la cuixa, resultat un mes i mig per recuperar-me. Aquest any no !!! (siusplau)

2 comentaris:

  1. Jejeje, si es que el futbol es muy malo, jaja

    Anims y a recuperarse pronto, tu y toda la familia!

    ResponElimina
  2. La veritat és que ja m'ha passat l'edat de correr darrera la piloteta. ja que ara no hi ha manera d'atrapar-la.
    Gràcies.

    ResponElimina