dissabte, 29 de desembre de 2012

RESUM FI DE TEMPORADA

Primer de tot Bon Nadal i Feliç any nou.
En total aquest any he fet 4.006 km i 63.836 m de desnivell en 217 hores i 16 minuts.
Repartits en :
BTT= 1.470 km i 28.595 m de desnivell en 101 hores i 50 minuts
Carretera= 2.392 km i 33.745 m de desnivell en 101 i 19 minuts
Córrer= 144 km i 1.496 de desnivell en 14 hores i 7 minuts

El córrer va ser de Gener a Maig, m'agrada però em deixa massa tocat, em passo els següents 3 dies amb les cames com pals, o sigui que m'ho he deixat córrer (mai més ben dit). A part que el genoll se'n resenteix molt.

Amb carretera no vaig començar a pedalar fins el mes de Març, tot i això vam fer les cicloturistes, que si puc les repetiré, com són, Terra de Remences (3 vegada que hi participo i millorant temps), Terra de l'Aigua, Marxa de les 3 nacions. Totes elles genials, per la gent, ambient, i organització. Això sí, si es celebren al maig, no potser que comenci a pedalar el Març... qüestió d'abrigar-se.
També aquesta any he fet, Mare de Déu del Mont, Barcons, Vallter etc... amb tota la penya cangrenya dels Desfrenats de roda prima (quasi els mateixos que roda gruixuda). Però quasi a tot arreu anava amb les mateixes calamitats, Lato, Pont, Garrison, santa paciència, o ells o jo, però entre uns i altres ens hem estirat per fer coses, que fa 1 any era impossible que ens hi apuntéssim. Gràcies nanus.

Amb Btt aquest any ha set menys intens, tot i anar a la Monegros, tot i que al final d'any la cosa s'ha animat amb bones rutes made in Kel Galzeran, que ha fet que els desfrenats ens posem les piles.

En resum aquest any, crec que he pujat una mica el nivell (i sense baixar kilos... cosa que fa falta), però sobretot he disfrutat de la família dels Desfrenats, que són gent que val molt la pena, no són gaire guapos però són simpàtics ;). Gràcies gent, per molts anys us pugui donar la tabarra, i algun axassu de tant en tant.

Sobretot agrair a Don Quijote, els Km que hem fet junts, amb les preses per arribar a l'hora, i les hores que haviém de quedar, i només et puc prometre una cosa per l'any que bé... aquest any sí que et guanyaré!!!! ;)

 BON ANY 2013 CICLISTES D'ARREU, i com diu en tito.

SENY, PIT I COLLONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 


2 comentaris:

  1. va nen, munten una altre tipus turó de l'home, encerrona amb en Carles a veure si es refà de la trencalós... l'any que be en seriu i ens hi apuntem tots a veure que passa. salut!!!

    ResponElimina