divendres, 12 d’octubre de 2012

AVE MARIA PURISSIMA

Ave maria purissima quant s'acabara el patiment, o per no sé tant correcte, n'estic fins els dallonses de pedalar !!!!.... això era el que pensavem i deiem amb en Pont durant la última ruta, s'ens va fer molt dura, i a la part final estavem cascats cascats.
Els últims dies em fet un parell de rutes curtes en Btt i un parell de caminades "express" pujada caminant a tope, i baixada corrents... amb la conseqüència d'uns quadriceps carregats a tope.
 Per dijous sortida durilla, la ruta va ser sortir de Besalú, cap a Argelaguer, Sant Jaume, Castellfollit, Sant Joan les Fonts, pujar Capsacosta, Sant Pau de Segúries, parada per fer donar energia, una mica de coca.... de sucre, emplenar botelles i endavant....
Fins aquí era tot conegut, a partir d'aquí, pel que fa en bici és desconegut, anem tirant cap a Camprodon, i aquí cap a Coll d'Ares, on quant arribem a desvio que ens portarà a Beget, ens fan parar, i ens diuen que estan pintant la carretera, i que en 15 o 20 minuts ja estaran... doncs que fem... pujar fins a Molló, 4 km de pujada gratis i baixada altra vegada.
Quant i vam tornar ja vam poder passar, tirem cap a Beget, uns quilometres de pujada fins rocabruna, pocs, però que per mi ja em comencen a costar. 
I després baixada fins a Beget, per mi molt perillosa, carretera estreta, amb molts revolts que es tanquen de mala manera, on en un dels quals després de badar, derrapada...recta, que per sort era hi havia unes 3 metres de graves, i vaig poder parar just abans de tirar pel dret, amb el cor a tope, i amb un espant de collons. Sempre va bé una avís sense conseqüències. La resta de baixada encara més tranquils, però amb cotxes de cares en carretera estreta, que en més d'un revolt t'emportaves un bon espant.
A partir d'aquí arribada a Beget, i pujada més llarga però sense grans pendents, per acabar baixant fins a Oix, a partir d'aquí pujada, baixada, pujada i baixada fins a Castellfollit, per ja encarar cap a casa.
Al final acabem ben farts, a mi m'ha salvat un gel que me pres a Oix, que m'ha donat forces per arribar, i en Pont ha patit al final, una crisi més psíquica que física (deu ser molt dur estar amb mi més de 5 hores seguides.. i a més pedalar).
Al final van sortir uns 116 km 1725 m de desnivell en 5:15, contents però ben farts.

I per diumenge traca final, Besalú-Vallter2000-Besalú, la intenció és anar en grup, almenys fins a setcases, i partir d'aquí tothom al seu ritme.

Sembla que serem força gent, de Figueres, Sant Jaume, Desfrenats, si pot apuntar qui vulgui, em quedat a les 8 al pavelló de Besalú... ja ho sabeu és una bona oportunitat per patir com mai !!!!

Apasiau.

Resant ave puríssima

Aquí encara feia bona cara

2 comentaris:

  1. ets un comediant! ja buràs dumenge...petarem tots !

    ResponElimina
  2. Vallter amb tranquilitat. A partir del km 4, la cosa millora... Això me deien.... Daaaale

    ResponElimina