dijous, 9 de desembre del 2010

APROFITANT LA PART FINAL DEL PONT

Dimarts va ser un dia superaprofitat. Ens aixequem preparem els estris, i anem tota la família, amb fills, cunyats-des, nebots, nebodes i l'esperit sant cap al volcà Santa Margarita.
Un dia de vent però molt bona temperatura, una bona excursió pels nens, tot i la pujada, només els has de distreure una mica i ja són a dalt, i menys cansats que jo.
La Teresa ha de pringar totes les pujades amb la Mar carregada a la motxilla, la meva espatlla encara no està al 100% (el cuento dura massa).
Dinar de taper (visca la crisi) i tornada cap a casa.

A la tarda, deixo la família a casa, i m'en vaig amb en Puiu, la Mireia, i l'hurtós cap al... CAMP NOU, la Mireia ha aconseguit unes entrades i ens ha convidat.
Collons quins seients, estavem a tribuna a la 6 fila, quasi a tocar la gespa. Mai havia estat tant ben situat. Hi havia 50.000 persones, deu ni do, això sí crec que la majoria eren guiris, i gent no habitual al camp.
Per més inri, vam sortir a la tele, a mitja part entrevistaven una noia, i nosaltres sortim al darrera. Estava veient els esports del telenoticies i collons si sóc jo !!!!!

L'endemà al matí, no vaig aconseguir aixecar-me d'hora, i per tant em vaig perdre la magnífica sortida dels desfrenats. Tot i això vaig sortir a fer la volta cap a Sant Ferriol, Can Badia, Font de planells (esquivar caçadors), Sagrat Cor i cap a casa.
Vaig agafant la forma(més aviat rodona), però noto que em falta força, això no té cap secret... KM's.



2 comentaris:

  1. buuuuuuuuuuuu,un altre q s'ha fet caqueta... :)
    Ha estat genial la pedalada de Llagostera ;)

    ResponElimina
  2. Hi tant la meva parella estable m'ha fet el salt, i les propestes rebudes eren massa immorals, o mortals...

    ResponElimina