dilluns, 26 d’agost del 2013

FINAL DE VACANCES I DESFRENADA 2013

Ja s'acaben les vacances, i això vol dir, passar-s'ho molt bé, però sense pedalar, o sigui estat de forma sota zero i si pot ser una mica més de barriguilla (per ser suau).

Tot i això abans de marxar de vacances, vam fer alguna sortida xula amb carretera, alguna entre setmana, algun coll de bruc.

També vaig fer el meu primer "triatló", en plan mini i campestre... l'organitzava el Club Natació Besalú, i es feia primer per nens, on hi participava el meu fill, després els de l'edat del pavo, i després els del pavo més gran i les belles glories.
Primer feiem la bici, rotllo bici carril amb una petita pujada, 2 voltes a can Batlle, uns 7 km, després nedar 300m a la piscina, i 3 voltes al camp de futbol.

Sortim amb la bici, i la Teresa va dir que fes bondat, i així ho vaig fer, em poso darrera dos jovencells que tiraven de valent, a la que arribem al repetxon, pugen pinyons, i jo sento un click dins l'estomac, o no !!!! ja hi som, baixo pinyons, m'aixeco dret i atxassu al canto, fins a posar-me al cantó de la moto, i sense mirar enrera, gas i gas, ja els portava un bon tros i anava amb la llengua a fora, però controlant una mica, passem per meta.... i jo primer, em sembla que més d'un no s'ho esperava... jo tampoc, i menys la meva familia, 2 volta segueixo apretant, però de cop, em trobo un tractor ocupant tota la carretera, ai ai, el tractor fa marxa enrera.. un tros i s'arracona... se m'ha acostat molt, però decideixo tornar a apretar, i aconsegueixo arribar primer a nedar... força cascat.

Tranquil·lament em tiro a l'aigua i començo a nedar, quina sensació més estranya, es qüestió de posar ritme diesel, que no sóc una sirenita precisament.

Veig alguns que neden pitjor que jo, però la gran majoria, són nedadors i em foten un bati considerable.
Surto de l'aigua i cap a correr... sembla que vagi drogat... uns primers metres grogui, però després poso el ritme diesel i na fent, em passent un parell com una esperitat, i vaig controlant el meu objectiu (que no diré qui era) que em retalla terreny poc a poc, mini sprint patètic al final... i ja hi som.

Bona experiència, i només de pensar la gent que fa la distància olimpica o ironman, em cauen els calçotets!!!
Això sí ningú em treu el meu minut de gloria, es que no coneixien els meus axassus suïcides i traïdors!!


Però després no m'ho he pogut muntar per fer vacances cicloturístiques amb els desfrenats, i quant he marxat amb la família, me desintoxicat de bici (tot i que cada dia sortíem amb bici amb la família, però si no portes el ganivet entre les dents no compte.

Han set vacances de muntanya, als peus del Pedraforca, i vacances de marina, a Pals, amb la meva estimada "comanche" verda de fa 30 anys.

I ara toca Desfrenada 2013, la cosa ja està quasi apunt, ja un podeu inscriure, aquest any el circuit és més dur que l'any passat en general, però sense passar-se. Corriols nous, de pujada i baixada, trobareu de tot, i tranquils si veniu ja tindreu temps d'arribar a la cadena humana.

Els desfrenats vivim per aquest dia, va no us arrugueu i veniu!!!!!!

Inscripcions:


1 comentari:

  1. Hola!!

    Recorda que et vas apuntar a la cadena de blogs per la independència, el "Blog-via".
    Encara has de fer el teu post i enllaçar el participant següent ho la cadena quedarà trencada per la teva baula.

    http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/

    ResponElimina