divendres, 27 de juliol del 2012

DESFRENADA 2012 TEST

Setmana de Desfrenada, tot i que dilluns vaig fer una pedalada per la zona de Sant Ferriol, anant cap a la Font de Planells, i fent corriols fins arribar al peus del Sagrat Cor, pujant-hi, i baixant pel corriol (a trossos), i cap avall a casa, uns 20 km amb 500 de desnivell, anat força bé, tot i que després de dissabte anar a la Mare de Déu del Mont, i diumenge a caminar per Núria, les cames estaven força tocades (o molt).

Dimecres a les 7 del matí sortida amb en Pont a fer la marxa curta de la desfrenada 2012, molt malt de cames, vaig anar amb el ganxo posat tot l'estona, la marxa curta és molt ràpida, corriols amunt i avall, això sí pista inicial per estirar la gent, no és molt tècnica, apte per tothom. Al final surten uns 20 km i 400 de desnivell, que nosaltres vam tardar uns 1:08 na fent, això vol dir que força gent podrà baixar de l'hora. Tot i això si has de baixar de 1 hora millor fes la llarga, així quedarà més saciat de sang, vull dir km.

Divendres, amb en Lato, i en Pont (un trosset i prou... de camí), hem anat a fer la llarga de la desfrenada 2012, malt de potes inicial horrorós, recuperació 0, o sigui prou cuentos, i ...inici igual a la curta, i comences corriols, uns quants de nous, i uns quants al revés de com els fas sempre. Corriols tècnics de pujada, i ràpids de baixada, sí està fort pujaràs a tot arreu, amb esforç i tècnica es puja, en Lato a posat ben pocs peus, i jo ben pocs masses, però quant poses peu a terra és per fer un parell de metres i ja pots tornar a arrencar. Tot són pujades curtes, però un puja i baixa constant, que sí estas fort obres gas i no pares fins arribar, però si estas com jo (boníssim) millor reserva cartutxos, ja que hi ha corriols de pujada per disfrutar!!!

No hi ha cap descens tipus l'any passat, jo he baixat a tot arreu, són corriols més revirats però sense escalons, ideal!!!

Ull!!! el últims 4 o 5 km són de gas gas gas, sí encara et queda algo de tralla és per donar-ho tot.

En resum, un circuit bestial (que consti que no l'he dissenyat jo). Al final m'ha sortit uns 32 km (en lato 30km) i 800 de desnivell, en 2:20 de pedalar i 2:45 amb parades.

PD. Diumenge pedalada dels Desfrenats fins a l'Escala amb btt... a veure com va i si hem d'estirar algú.

PD. Les inscripcions per la desfrenada ja estan obertes, el del temps ha dit que farà molt bon dia ;).

1 comentari: