diumenge, 5 de febrer del 2012

COMPLINT AMB LA SIBERIANA

Com que ja fa dies que arrosseguem la siberiana, i també un refredat, no es podia aguantar més, i després de no fer res el cap de setmana passat ni entre setmana, amb més ganes que mai, he intentat fer uns mínims al cap de setmana.

Dissabte al matí, fred i molt de vent, tot i això al sol si estava prou bé. Vaig anar a córrer, la volta de sempre, de can Batlle, can Barraca, el coto i cap a casa. No la vaig allargar més perquè la planta del peu em va començar a fer la guitza, i no és qüestió de matxacar-la més. Volta de 7 km, amb alguna pujadeta curta però intensa en 42 minuts, 1 més que la setmana passada. Excepte el peu prou bones sensacions.

Diumenge, una mica ( o força tocat de cames), m'abrigo asta la bandera, no tinc molt de temps, ja que surto tard. Tiro cap al Candell i pujar a Can Costa, pujo a poc a poc, em paro a treurem roba, bé el 50 % de roba del que portava. Un cop torno a arrencar, em vaig animant i poso un ritme forçat o molt esforçat, fins que a l'últim revolt d'esquerres peto com una gla, i acabo d'arribar xino xano, al final 20:40, o sigui estem com sempre ( o pitjor).

Acabo d'arribar al Sagrat Cor, em paro a gaurdir de la vista. M'abrigo i baixo cap al corriol que va a surtir a l'Atmetller, per mi un dels millors corriols que he fet.

I cap a casa, amb 1 hora de pedalar i content com les pasques.

A veure si aquesta setmana esquivo el refredat, puc sortir un parell de dies.


1 comentari:

  1. mal parit! vols dir que no m'el vas encomanar ? o jo a tu, es clar? bé.. veig que tabé vas vinguent a la normalitat.
    salut !

    ResponElimina